Yozgatlı Dernekler Federasyonu Ahmet Koç ile devam dedi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2021 - 07:18, Güncelleme: 20.06.2021 - 07:18
 

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Ahmet Koç ile devam dedi

ANKHABER Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul, pandemi kurallarına uyularak maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde Federasyon Genel Merkez Binası Avlusu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurul birlik ve beraberlik içersinde geçti. Tek liste ile girilen seçimde Ahmet Koç tekrar Genel Başkan olarak seçildi. Divan heyetinin oluşumu 8.Olağan Genel Kurulun açılışı, Genel Sekreter Ali Rıza Altan tarafından yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Seçimine geçildi, Divan Başkanlığı'na Av. Adnan Seres, katip üyeliklerine, Av. Yasin Uygun ve SMMM Sezer Yozgat seçildi. Faaliyet Raporu okundu Federasyon Faaliyet Raporu Genel Başkan Ahmet Koç, Mali Rapor ise Genel Sayman Mehmet Kılınç tarafından okundu. Denetim Kurulu Raporunu ise Denetim Kurulu Başkanı Hacı Veli Körpe okudu. Yapılan konuşmalardan sonra, her üç rapor da tek tek oylamaya sunuldu ve ibra edildi. Seçim yapıldı Sonra Seçimlere geçildi. Yönetim Kurulu asil ve yedek, Denetim Kurulu asil ve yedek, Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeler ile Dünya Yozgatlılar Konferedasyonu'na seçilen üst kurul asil ve yedek delegeleri açık oylama yapılarak belirlendi. Oylamada hazırun cetvelinde yer alan 605 delege oyunu kullandı. 325 delegenin oyunu alan, Ahmet Koç yönetimi üç yıllığına tekrar seçildi. Seçim sonunda bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Koç, “Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, her zaman Yozgat ve Yozgatlının yanında olacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

ANKHABER

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul, pandemi kurallarına uyularak maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde Federasyon Genel Merkez Binası Avlusu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurul birlik ve beraberlik içersinde geçti.

Tek liste ile girilen seçimde Ahmet Koç tekrar Genel Başkan olarak seçildi.

Divan heyetinin oluşumu

8.Olağan Genel Kurulun açılışı, Genel Sekreter Ali Rıza Altan tarafından yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Seçimine geçildi, Divan Başkanlığı'na Av. Adnan Seres, katip üyeliklerine, Av. Yasin Uygun ve SMMM Sezer Yozgat seçildi.

Faaliyet Raporu okundu

Federasyon Faaliyet Raporu Genel Başkan Ahmet Koç, Mali Rapor ise Genel Sayman Mehmet Kılınç tarafından okundu. Denetim Kurulu Raporunu ise Denetim Kurulu Başkanı Hacı Veli Körpe okudu.

Yapılan konuşmalardan sonra, her üç rapor da tek tek oylamaya sunuldu ve ibra edildi.

Seçim yapıldı

Sonra Seçimlere geçildi. Yönetim Kurulu asil ve yedek, Denetim Kurulu asil ve yedek, Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeler ile Dünya Yozgatlılar Konferedasyonu'na seçilen üst kurul asil ve yedek delegeleri açık oylama yapılarak belirlendi.

Oylamada hazırun cetvelinde yer alan 605 delege oyunu kullandı. 325 delegenin oyunu alan, Ahmet Koç yönetimi üç yıllığına tekrar seçildi.

Seçim sonunda bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Koç, “Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, her zaman Yozgat ve Yozgatlının yanında olacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.