''Mavi Liman 18'' Karma Sergisi Mardin'de Sanatseverlerle Buluştu

Kültür-Sanat 27.04.2024 - 20:52, Güncelleme: 27.04.2024 - 20:54
 

''Mavi Liman 18'' Karma Sergisi Mardin'de Sanatseverlerle Buluştu

Sema KUMRULU / Mardin'de ''Mavi Liman 18'' karma sergisi 24 Nisan 2024 tarihinde, Etnografya ve Arkeoloji Müzesi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.
    Sanat danışmanlığını Ali Naki İlhan, küratörlüğünü Zihniye İlhan ve Nurettin Çakmak'ın yaptığı sergide, farklı illerden gelen 36 sanatçının resim, dokuma ve hat sanatındaki 40 eseri sergilendi.       Vali Yardımcısı Hasan Kurt tarafından yapılan açılışın ardından Kültür ve Turizm İl Müdürü Ayhan Gök, Müze Müdürü İdris Akgül ve sanatçılar sergiyi gezdi.       Sergide;  Ali Naki İlhan, Ayşegül Bengü İşcan, Canan Harmancı Demirel, Cemil Cahit Yurtseven, Dilek Ünal, Emel Ekinci Keysan, Emire Öztürk, Fatma Halıcı, Fazilet Özkan, Güneş Gönen, Hadiye Dülger, Hicret Ayaz İpek, Lütfiye Yıldırım, Melahat Akbulut, Naime Sevil Arslan, Nuran Tavacı, Nurettin Çakmak, Ramazan Fırat, Samiye Kahraman Kayaöz, Sema Çalışkan Hoşcan, Sevgi Güler, Sevinç Metin, Seyhan İlhan, Suna Canbaş, Tülay Yılmaz, Volkan Hoşcan, Yeşim Çamdal, Yıldız Gönen ve Zihniye İlhan çeşitli tekniklerle hazırladıkları eserleri ile yer aldı.     Mardin'de açılan, kültür ve sanatın iç içe yaşandığı ''Mavi Liman 18'' karma sergisi 28 Nisan 2024 tarihine kadar açık olacak.     Sergiye katılan tüm sanatçıları kutluyorum.
Sema KUMRULU / Mardin'de ''Mavi Liman 18'' karma sergisi 24 Nisan 2024 tarihinde, Etnografya ve Arkeoloji Müzesi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.

    Sanat danışmanlığını Ali Naki İlhan, küratörlüğünü Zihniye İlhan ve Nurettin Çakmak'ın yaptığı sergide, farklı illerden gelen 36 sanatçının resim, dokuma ve hat sanatındaki 40 eseri sergilendi.

      Vali Yardımcısı Hasan Kurt tarafından yapılan açılışın ardından Kültür ve Turizm İl Müdürü Ayhan Gök, Müze Müdürü İdris Akgül ve sanatçılar sergiyi gezdi.

      Sergide;  Ali Naki İlhan, Ayşegül Bengü İşcan, Canan Harmancı Demirel, Cemil Cahit Yurtseven, Dilek Ünal, Emel Ekinci Keysan, Emire Öztürk, Fatma Halıcı, Fazilet Özkan, Güneş Gönen, Hadiye Dülger, Hicret Ayaz İpek, Lütfiye Yıldırım, Melahat Akbulut, Naime Sevil Arslan, Nuran Tavacı, Nurettin Çakmak, Ramazan Fırat, Samiye Kahraman Kayaöz, Sema Çalışkan Hoşcan, Sevgi Güler, Sevinç Metin, Seyhan İlhan, Suna Canbaş, Tülay Yılmaz, Volkan Hoşcan, Yeşim Çamdal, Yıldız Gönen ve Zihniye İlhan çeşitli tekniklerle hazırladıkları eserleri ile yer aldı.

    Mardin'de açılan, kültür ve sanatın iç içe yaşandığı ''Mavi Liman 18'' karma sergisi 28 Nisan 2024 tarihine kadar açık olacak.

    Sergiye katılan tüm sanatçıları kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.