Altındağ Polis Amca İlkokulu'nda 23 Nisan'a Özel Duvar Boyama Etkinliği

Kültür-Sanat 23.04.2024 - 21:45, Güncelleme: 24.04.2024 - 09:30
 

Altındağ Polis Amca İlkokulu'nda 23 Nisan'a Özel Duvar Boyama Etkinliği

Sema KUMRULU / 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Altındağ Polis Amca İlkokulu'nda duvarlar renklendirildi.
    Küratörlüğünü Ece Arman ve Ressam Pervin Özen'in yaptığı ''Kızlar Hep Gülsün'' temalı etkinlik Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seçil Kartopu ve Ankhaber Gazetesi Yazarı Sema Kumrulu'nun işbirliği ile düzenlendi.    İstanbul'dan özel olarak  gelen Ece Arman, Ressamlar; Pervin Özen, Ani Özsolak, Ramise Bayramoğlu, Ankara'dan ise Ressamlar; Zehra Gençoğlu, Döndü Işıl Doğan, Samiye Kahraman, Yıldız Anadolu, Ayda Doğan, Nazmiye Alkaya, Nur Pulat,Hamide Çoban, Şaziye Ölçer, Cemal Yalçın, Tülin Türkar, Neriman Şahin; Yazar Güner Dinçaslan ve Gazeteci Halim Utlu etkinliğe renk kattı.   Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde faaliyet gösteren ''Sanat ve Tasarım Topluluğu'' öğrencileri ve Ankara Mamak Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen duvar renklendirme çalışması ile 23 Nisan ruhu, Polis Amca İlkokulu duvarlarına yansıdı.    Duvar renklendirme dışında, Mamak Gençlik Merkezi balon şişirme, yüz boyama ve çocuk etkinlikleri yaparken, Sanatçı Ani Özsolak da Polis Amca İlkokulu öğrencileriyle ebru çalışması gerçekleştirdi.    Bize kapılarını açan Polis Amca İlkokulu Müdürü Sayın İsmail Okutan, tüm öğretmenler ve okul çalışanlarına sonsuz teşekkürler.    Etkinliğin ikinci ayağı olarak, 7 Ekim 2024 tarihinde, TESK Sanat Galerisi'nde geliri Polis Amca İlkokuluna gidecek olan resim sergisi düzenlenecek.
Sema KUMRULU / 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Altındağ Polis Amca İlkokulu'nda duvarlar renklendirildi.

    Küratörlüğünü Ece Arman ve Ressam Pervin Özen'in yaptığı ''Kızlar Hep Gülsün'' temalı etkinlik Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seçil Kartopu ve Ankhaber Gazetesi Yazarı Sema Kumrulu'nun işbirliği ile düzenlendi.

   İstanbul'dan özel olarak  gelen Ece Arman, Ressamlar; Pervin Özen, Ani Özsolak, Ramise Bayramoğlu, Ankara'dan ise Ressamlar; Zehra Gençoğlu, Döndü Işıl Doğan, Samiye Kahraman, Yıldız Anadolu, Ayda Doğan, Nazmiye Alkaya, Nur Pulat,Hamide Çoban, Şaziye Ölçer, Cemal Yalçın, Tülin Türkar, Neriman Şahin; Yazar Güner Dinçaslan ve Gazeteci Halim Utlu etkinliğe renk kattı.

  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde faaliyet gösteren ''Sanat ve Tasarım Topluluğu'' öğrencileri ve Ankara Mamak Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen duvar renklendirme çalışması ile 23 Nisan ruhu, Polis Amca İlkokulu duvarlarına yansıdı.

   Duvar renklendirme dışında, Mamak Gençlik Merkezi balon şişirme, yüz boyama ve çocuk etkinlikleri yaparken, Sanatçı Ani Özsolak da Polis Amca İlkokulu öğrencileriyle ebru çalışması gerçekleştirdi.

   Bize kapılarını açan Polis Amca İlkokulu Müdürü Sayın İsmail Okutan, tüm öğretmenler ve okul çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

   Etkinliğin ikinci ayağı olarak, 7 Ekim 2024 tarihinde, TESK Sanat Galerisi'nde geliri Polis Amca İlkokuluna gidecek olan resim sergisi düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.