Yazarımız Gülfidan Bereket, Polatlı’da gençlerle buluştu

Ekonomi 17.12.2023 - 00:25, Güncelleme: 17.12.2023 - 00:25
 

Yazarımız Gülfidan Bereket, Polatlı’da gençlerle buluştu

İşletme koçu Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket, Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle bir araya geldi.
ANKHABER İşletme koçluğu yapan Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket, Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle buluştu. Programda ActionCOACH - İşletme Koçu olan Gülfidan Bereket, Her girişimcinin bilmesi gereken “6 Adım Kuralı”nı ve başarı üzerinde etkisi olan konuları anlattı.   GÜLFİDAN BEREKET ActionCOACH - İşletme Koçu Gülfidan Bereket, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Ayfer Özdemir'in ev sahipliğinde Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle buluştuk. Harika bir organizasyondu. Önce Ayfer Hocamıza, sonra emeği geçen tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Profesyonel sunumları, çekilen fotoğraf ve videolar ne kadar kaliteli bir eğitim aldıklarının göstergesi. Gençlerle ‘Her Girişimcinin Bilmesi Gereken 6 Adım Kuralı’nı konuştuk. İletişimin, bakış açılarının, konfor alanının, kullandığımız kelimelerin, beynimizin çalışma şeklinin, hayal kurmanın, hedef belirlemenin ve tabii kitapların başarılarımız üzerindeki etkilerini konuştuk. Egzersiz yaptık, oyun oynadık. Ne güzel söylemiş Atatürk: "Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."   KEMAL MÜRŞİT BEREKET Kemal M. Bereket de etkinlikle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: “Temelli sanayi havzasına çok yakın bir bölgede bulunan bu üniversitenin bu bölgeye ve sanayiye çok değer katacağını düşünüyorum. Gençler dinamik ve öğrenmeye çok açıklar. Çok verimli ve keyifli bir gündü. Devamını dört gözle bekliyorum.”
İşletme koçu Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket, Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle bir araya geldi.

ANKHABER

İşletme koçluğu yapan Gülfidan Bereket ve Kemal M. Bereket, Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle buluştu.

Programda ActionCOACH - İşletme Koçu olan Gülfidan Bereket, Her girişimcinin bilmesi gereken “6 Adım Kuralı”nı ve başarı üzerinde etkisi olan konuları anlattı.

 

GÜLFİDAN BEREKET

ActionCOACH - İşletme Koçu Gülfidan Bereket, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

“Ayfer Özdemir'in ev sahipliğinde Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle buluştuk. Harika bir organizasyondu. Önce Ayfer Hocamıza, sonra emeği geçen tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Profesyonel sunumları, çekilen fotoğraf ve videolar ne kadar kaliteli bir eğitim aldıklarının göstergesi.

Gençlerle ‘Her Girişimcinin Bilmesi Gereken 6 Adım Kuralı’nı konuştuk. İletişimin, bakış açılarının, konfor alanının, kullandığımız kelimelerin, beynimizin çalışma şeklinin, hayal kurmanın, hedef belirlemenin ve tabii kitapların başarılarımız üzerindeki etkilerini konuştuk. Egzersiz yaptık, oyun oynadık.

Ne güzel söylemiş Atatürk: "Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

 

KEMAL MÜRŞİT BEREKET

Kemal M. Bereket de etkinlikle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Temelli sanayi havzasına çok yakın bir bölgede bulunan bu üniversitenin bu bölgeye ve sanayiye çok değer katacağını düşünüyorum. Gençler dinamik ve öğrenmeye çok açıklar. Çok verimli ve keyifli bir gündü. Devamını dört gözle bekliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.