Ankara Sincan'a 13'üncü Millet Kıraathanesi

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 24.03.2024 - 08:34, Güncelleme: 24.03.2024 - 08:34
 

Ankara Sincan'a 13'üncü Millet Kıraathanesi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin ilgisini çeken Millet Kıraathaneleri projesine bir yenisini daha ekleyerek sayılarını 13'e çıkardı.
Ankara Sincan Tandoğan Mahallesi'nde hizmete açılan yeni kıraathane, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplumsal birlikteliği ve gençlerin gelişimini destekleyen projeler arasında öne çıkardığı Millet Kıraathaneleri, Sincan'da giderek artıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bu yana bu geleneği sürdürüyor ve gençlere rahat ve güvenli bir ortam sunmaya devam ediyor. Tandoğan Millet Kıraathanesi'nin açılış törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, İlçe Protokolü ve birçok vatandaş katıldı. MURAT ERCAN: HERKES YÜRÜYEREK KÜTÜPHANEYE ULAŞSIN Açılışta konuşan Başkan Ercan, "Bugün 13. Millet Kıraathanemizi Tandoğan Mahallemize açıyoruz. Sevindiğim bir şey var, yetmiyor. Önümüzdeki süreçte birkaç tane daha yapacağız. Herkes yürüyerek kütüphaneye ulaşabilsin diye hedef koymuştuk. Çok şükür, yakında birkaç tane daha açınca bu hedefimizi gerçekleştirmiş oluyoruz" dedi. Başkan Ercan ayrıca, Sincan'ın gelişimi için hedefledikleri projelerin yanı sıra AK Parti ile işbirliği içinde çalışarak Ankara'yı da daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. "Ankara’yı dünyanın önemli birkaç başkentinden biri yapacak, mühür vuracak vizyon projelerle çok daha yukarıya taşıyacak belediyecilik anlayışı ancak AK Parti ile olur. İnşallah 31 Mart’ta yüksek destekle hem Sincan’da hem de Büyükşehir’de el ele kol kola Ankara ve Sincan’ın çıtasını çok çok yukarılara çıkaracağız" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Ercan ve ilçe protokolü açılış kurdelesini keserek kıraathaneyi gezdi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin ilgisini çeken Millet Kıraathaneleri projesine bir yenisini daha ekleyerek sayılarını 13'e çıkardı.

Ankara Sincan Tandoğan Mahallesi'nde hizmete açılan yeni kıraathane, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplumsal birlikteliği ve gençlerin gelişimini destekleyen projeler arasında öne çıkardığı Millet Kıraathaneleri, Sincan'da giderek artıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve geldiği günden bu yana bu geleneği sürdürüyor ve gençlere rahat ve güvenli bir ortam sunmaya devam ediyor.

Tandoğan Millet Kıraathanesi'nin açılış törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, İlçe Protokolü ve birçok vatandaş katıldı.

MURAT ERCAN: HERKES YÜRÜYEREK KÜTÜPHANEYE ULAŞSIN

Açılışta konuşan Başkan Ercan, "Bugün 13. Millet Kıraathanemizi Tandoğan Mahallemize açıyoruz. Sevindiğim bir şey var, yetmiyor. Önümüzdeki süreçte birkaç tane daha yapacağız. Herkes yürüyerek kütüphaneye ulaşabilsin diye hedef koymuştuk. Çok şükür, yakında birkaç tane daha açınca bu hedefimizi gerçekleştirmiş oluyoruz" dedi.

Başkan Ercan ayrıca, Sincan'ın gelişimi için hedefledikleri projelerin yanı sıra AK Parti ile işbirliği içinde çalışarak Ankara'yı da daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. "Ankara’yı dünyanın önemli birkaç başkentinden biri yapacak, mühür vuracak vizyon projelerle çok daha yukarıya taşıyacak belediyecilik anlayışı ancak AK Parti ile olur. İnşallah 31 Mart’ta yüksek destekle hem Sincan’da hem de Büyükşehir’de el ele kol kola Ankara ve Sincan’ın çıtasını çok çok yukarılara çıkaracağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Ercan ve ilçe protokolü açılış kurdelesini keserek kıraathaneyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.