Mansur Yavaş Nallıhan'da turizmi geliştirecek

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.03.2024 - 20:06, Güncelleme: 25.03.2024 - 20:06
 

Mansur Yavaş Nallıhan'da turizmi geliştirecek

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, ilçeleri dolaşmaya devam ediyor. Yavaş son olarak Nallıhan'da coşkuyla karşılandı...
ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Bu ülkedeki gelir dağılımındaki adaletsizliğin ana sebebinin yolsuzluklar ve israf olduğuna inanıyorum. Türkiye'de adil bir gelir dağılımı için bu sorunların çözülmesi gerekiyor." dedi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Başkent'i adım adım gezmeye devam ediyor. Yavaş, CHP Nallıhan Belediye Başkan Adayı Ertunç Güngör ile birlikte Alparslan Türkeş Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş'ın konuşması sık sık "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesildi. "Nallıhan'da turizmin gelişeceğine inanıyorum." diyen Yavaş, "İpek Yolu turizmini Beypazarı, Ayaş ve Nallıhan üzerinden canlandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Ancak pandemi nedeniyle Uzak Doğu'dan turist gelmemesi planlarımızı tam olarak gerçekleştirmemizi engelledi. Ankara'dan ücretsiz otobüslerle turistleri buraya getiriyorduk. Ayrıca kültür turları düzenleyerek Nallıhan'ın kültürünü tanıtmayı ve alışverişi teşvik etmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu. "Türkiye'de artık Mansur Yavaş Belediyeciliği konuşuluyor." diyen Yavaş, "Belediyecilik sadece yollarla, asfaltlarla sınırlı değil. Halkın beşeri ihtiyaçlarına odaklanmak gerekiyor. Bir belediye başkanı, kentin annesi, babası ve kardeşidir. Herkesin sorunlarına çözüm bulmalıdır." ifadelerini kullandı. Seçim öncesinde kendisine iftira atıldığını belirten Yavaş, "Yardımları kesmeyeceklerini söyleyip, yardımları daha insani bir şekilde sürdürdük. Ayrıca rakiplerimin bazı projelerini taklit etmeye başladıklarını gördüm. Bu da benim başarımdır." dedi. "Nallıhan'daki gençlere iş vaat edenler, seçimlere bir hafta kala mı bu vaatleri yerine getirecekler?" diye soran Yavaş, "Gençlerimizi kandırmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar ellerinden tutmadılar, şimdi seçim zamanı avlamaya çalışıyorlar. Ancak gençler sandıkta gereken cevabı verecekler." şeklinde konuştu. "Bugün Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyorsa, en büyük eserim Ankara'da şeffaflık ve adaleti sağlamaktır." diyen Yavaş, "Yolsuzluklar ve israf olmadan Türkiye'de adil bir gelir dağılımı mümkün değil." şeklinde görüş belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, ilçeleri dolaşmaya devam ediyor. Yavaş son olarak Nallıhan'da coşkuyla karşılandı...

ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Bu ülkedeki gelir dağılımındaki adaletsizliğin ana sebebinin yolsuzluklar ve israf olduğuna inanıyorum. Türkiye'de adil bir gelir dağılımı için bu sorunların çözülmesi gerekiyor." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Başkent'i adım adım gezmeye devam ediyor. Yavaş, CHP Nallıhan Belediye Başkan Adayı Ertunç Güngör ile birlikte Alparslan Türkeş Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş'ın konuşması sık sık "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesildi.

"Nallıhan'da turizmin gelişeceğine inanıyorum." diyen Yavaş, "İpek Yolu turizmini Beypazarı, Ayaş ve Nallıhan üzerinden canlandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Ancak pandemi nedeniyle Uzak Doğu'dan turist gelmemesi planlarımızı tam olarak gerçekleştirmemizi engelledi. Ankara'dan ücretsiz otobüslerle turistleri buraya getiriyorduk. Ayrıca kültür turları düzenleyerek Nallıhan'ın kültürünü tanıtmayı ve alışverişi teşvik etmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

"Türkiye'de artık Mansur Yavaş Belediyeciliği konuşuluyor." diyen Yavaş, "Belediyecilik sadece yollarla, asfaltlarla sınırlı değil. Halkın beşeri ihtiyaçlarına odaklanmak gerekiyor. Bir belediye başkanı, kentin annesi, babası ve kardeşidir. Herkesin sorunlarına çözüm bulmalıdır." ifadelerini kullandı.

Seçim öncesinde kendisine iftira atıldığını belirten Yavaş, "Yardımları kesmeyeceklerini söyleyip, yardımları daha insani bir şekilde sürdürdük. Ayrıca rakiplerimin bazı projelerini taklit etmeye başladıklarını gördüm. Bu da benim başarımdır." dedi.

"Nallıhan'daki gençlere iş vaat edenler, seçimlere bir hafta kala mı bu vaatleri yerine getirecekler?" diye soran Yavaş, "Gençlerimizi kandırmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar ellerinden tutmadılar, şimdi seçim zamanı avlamaya çalışıyorlar. Ancak gençler sandıkta gereken cevabı verecekler." şeklinde konuştu.

"Bugün Mansur Yavaş belediyeciliği konuşuluyorsa, en büyük eserim Ankara'da şeffaflık ve adaleti sağlamaktır." diyen Yavaş, "Yolsuzluklar ve israf olmadan Türkiye'de adil bir gelir dağılımı mümkün değil." şeklinde görüş belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.