Yahnici’den ‘Kale Esnafını Yaşatalım’ çağrısı

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2020 - 08:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 08:00
 

Yahnici’den ‘Kale Esnafını Yaşatalım’ çağrısı

ANKHABER Ankara Kent Konseyi Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi ve Yürütme Kurulu Sözcüsü Şevket Bülend Yahnici, yılbaşı dolayısıyla artan alışveriş ortamında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Paylaşımına, “Dostlar, Ankara Kalesi sevenleri” diye başlayan Yahnici, Kale esnafının yaşatılması maksadıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “AVM'lere ya da alışkanlığınız olan mekânlara her daim gidip alış-veriş yapabilirsiniz. Pandemi günlerinde esnafımız zor ve kötü günler geçiriyor. Hele hele gözlerden oldukça uzak bir yerde duran Ankara Kalesinde esnafımız, sanatçılarımız, zanaatkarlarımız, sanat galerilerimiz iyice darlanmış durumdadır. Yılbaşı öncesinde sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza dair yapacağınız alışverişler için Kaleye gelin; hediyelik eşyalarınızı, ihtiyaçlarınızı burada ticaret / esnaflık / zanaatkarlık / sanatçılık yapmaya çalışan arkadaşlarımızdan temin edin... Sadece siz değil, çevrenizin, dostlarınızın, üyelerinizin de Kale alışverişi için yönlendirilmesini sağlayın. Bu işi bir kampanya haline getirebilsek... Bu anlamda Pilavoğlu Han’da Akis Sanat Atölyesi çocuk mozaik setlerini beğeninize sunuyor. Kaleiçi Mahallesinde Devduran Sokakta Mavi Tuval, Özlem Homeart, Tamay Tasarım, Sırça Camevi işbirliğiyle yılbaşı sergisi (avluda) var. Can Sokak, Pirinç Han, Koyunpazarı Sokak, Sanat Sokağı, İçkale, Kale Meydanı sizleri bekliyor. Kale esnafına sahip çıkmak kültüre ve sanata hizmettir. Bekliyoruz...” Şevket Bülent Yahnici, bu çağrının ASO, ATO, TBB, Ankara Barosu, meslek teşekkülleri, STK'ların üyelerine yayması temennisinde bulundu.

ANKHABER

Ankara Kent Konseyi Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi ve Yürütme Kurulu Sözcüsü Şevket Bülend Yahnici, yılbaşı dolayısıyla artan alışveriş ortamında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımına, “Dostlar, Ankara Kalesi sevenleri” diye başlayan Yahnici, Kale esnafının yaşatılması maksadıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“AVM'lere ya da alışkanlığınız olan mekânlara her daim gidip alış-veriş yapabilirsiniz.

Pandemi günlerinde esnafımız zor ve kötü günler geçiriyor. Hele hele gözlerden oldukça uzak bir yerde duran Ankara Kalesinde esnafımız, sanatçılarımız, zanaatkarlarımız, sanat galerilerimiz iyice darlanmış durumdadır. Yılbaşı öncesinde sevdiklerinize, ailenize, dostlarınıza dair yapacağınız alışverişler için Kaleye gelin; hediyelik eşyalarınızı, ihtiyaçlarınızı burada ticaret / esnaflık / zanaatkarlık / sanatçılık yapmaya çalışan arkadaşlarımızdan temin edin... Sadece siz değil, çevrenizin, dostlarınızın, üyelerinizin de Kale alışverişi için yönlendirilmesini sağlayın. Bu işi bir kampanya haline getirebilsek...

Bu anlamda Pilavoğlu Han’da Akis Sanat Atölyesi çocuk mozaik setlerini beğeninize sunuyor. Kaleiçi Mahallesinde Devduran Sokakta Mavi Tuval, Özlem Homeart, Tamay Tasarım, Sırça Camevi işbirliğiyle yılbaşı sergisi (avluda) var. Can Sokak, Pirinç Han, Koyunpazarı Sokak, Sanat Sokağı, İçkale, Kale Meydanı sizleri bekliyor. Kale esnafına sahip çıkmak kültüre ve sanata hizmettir. Bekliyoruz...”

Şevket Bülent Yahnici, bu çağrının ASO, ATO, TBB, Ankara Barosu, meslek teşekkülleri, STK'ların üyelerine yayması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.