TOKFED Genel Başkanlığına Kamil Dündaroğlu yeniden seçildi

Yerel 15.05.2024 - 10:42, Güncelleme: 15.05.2024 - 11:10
 

TOKFED Genel Başkanlığına Kamil Dündaroğlu yeniden seçildi

Tokat Dernekler Federasyonu‘nun 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Başkanlığa Kamil Dündaroğlu tekrar seçildi.
ANKHABER Tokat Dernekler Federasyonu‘nun (TOKFED) 5. Olağan Genel Kurulu Federasyon merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığını; Reşadiyeliler Derneği Başkanı E. Tuğgeneral Kemal Korkmaz’ın yürüttüğü genel kurulda TOKFED Başkanı Kamil Dündaroğlu ve arkadaşları tarafından hazırlanan yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu listesi delegelerin oy birliği ile kabul edildi. DÜNDAROĞLU’NUN KONUŞMASI Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu listesinin oy birliği ile kabulünden sonra yönetim kurulu adına Kamil Dündaroğlu delegelere hitaben teşekkür konuşması yaptı. Dündaroğlu konuşmasında; Reşadiye Derneği’nin Federasyon’a katılmasından onur duyduklarını, diğer derneklerimizin de katılımlarıyla Ankara’daki Tokatlıların daha da güçleneceğini ifade etti. Dündaroğlu, TOKFED’in kuruluşundan itibaren yapmış olduğu kültürel ve sosyal etkinliklerle Tarih ve Kültür Kenti Tokat’ın tanıtımı için birçok başarılı çalışmaya imza atmıştır. İlimiz Tokatla ilgili olarak kamuoyunda olumlu izlenimler oluşturan TOKFED, Tokat hakkında paneller, konferanslar ve seminerler düzenlemiştir. Bunun yanında yerel, genel ve uluslararası konularda onlarca söyleşi, ramazan yemekleri, piknikler, hemşehri ziyaretleri gibi birçok etkinliği de gerçekleştirmiştir. 12 YIL SONRA TOKAT TANITIM GÜNLERİ Ayrıca diğer illerin federasyonlarıyla iş birliktelikleri kurulmuş, dergi çıkarılmış ve 12 yıldır yapılamayan Tokat Tanıtın Günlerinin yapılmasını üstlenmiştir. Ankara’da yaşayan Tokatlıların dayanışması ve birlikteliğini öncelediklerini, yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında ön bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.
Tokat Dernekler Federasyonu‘nun 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Başkanlığa Kamil Dündaroğlu tekrar seçildi.

ANKHABER

Tokat Dernekler Federasyonu‘nun (TOKFED) 5. Olağan Genel Kurulu Federasyon merkezinde yapıldı.

Divan Başkanlığını; Reşadiyeliler Derneği Başkanı E. Tuğgeneral Kemal Korkmaz’ın yürüttüğü genel kurulda TOKFED Başkanı Kamil Dündaroğlu ve arkadaşları tarafından hazırlanan yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu listesi delegelerin oy birliği ile kabul edildi.

DÜNDAROĞLU’NUN KONUŞMASI

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu listesinin oy birliği ile kabulünden sonra yönetim kurulu adına Kamil Dündaroğlu delegelere hitaben teşekkür konuşması yaptı.

Dündaroğlu konuşmasında; Reşadiye Derneği’nin Federasyon’a katılmasından onur duyduklarını, diğer derneklerimizin de katılımlarıyla Ankara’daki Tokatlıların daha da güçleneceğini ifade etti.

Dündaroğlu, TOKFED’in kuruluşundan itibaren yapmış olduğu kültürel ve sosyal etkinliklerle Tarih ve Kültür Kenti Tokat’ın tanıtımı için birçok başarılı çalışmaya imza atmıştır. İlimiz Tokatla ilgili olarak kamuoyunda olumlu izlenimler oluşturan TOKFED, Tokat hakkında paneller, konferanslar ve seminerler düzenlemiştir. Bunun yanında yerel, genel ve uluslararası konularda onlarca söyleşi, ramazan yemekleri, piknikler, hemşehri ziyaretleri gibi birçok etkinliği de gerçekleştirmiştir.

12 YIL SONRA TOKAT TANITIM GÜNLERİ

Ayrıca diğer illerin federasyonlarıyla iş birliktelikleri kurulmuş, dergi çıkarılmış ve 12 yıldır yapılamayan Tokat Tanıtın Günlerinin yapılmasını üstlenmiştir. Ankara’da yaşayan Tokatlıların dayanışması ve birlikteliğini öncelediklerini, yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında ön bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.