Törekent Yüzme Havuzu Kapılarını Açıyor

Yerel 06.07.2023 - 12:22, Güncelleme: 06.07.2023 - 12:22
 

Törekent Yüzme Havuzu Kapılarını Açıyor

Sincan’da Çimşit Yüzme Havuzunun ardından Törekent Yüzme Havuzu da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kayıtlar alınmaya başladı, yüzme meraklıları 444 4 762 destek hattıve www.sincan.bel.tr internet adresi üzerinden bilgi alıp kurs kayıt başvurusu yapabilir.
Sincan Belediyesi 3 adet kapalı yüzme havuzunu ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor. İlk olarak Çimşit Yüzme Havuzu kapılarını açtı. Şimdi ise Törekent Yüzme Havuzu açılıyor. Yarı olimpik yüzme havuzunda genç-yaşlı herkeskulaç atıp keyifli vakit geçirebilecek, geleceğin sporcuları yetişecek. Bakım ve temizlik nedeniyle Çarşamba günleri kapalı olacak olan tesiste, kadın ve erkekler için belirli gün ve saatlerde kullanım imkanı bulunuyor. Kadınlar Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri; erkekler Salı, Cuma ve Pazar günleri hizmet alabilecek. Ayrıca yüzme öğrenmek isteyen çocuklar için kurs da veriliyor. Cumartesi ve Pazar günleri 7 ile 13 yaş arası çocuklar 09.00 ve 14.30 saatleri arasında yüzme dersi alabilecek. Yetişkinler için 1 aylık kurs ücreti 300 TL, öğrenciler için 150 TL olarak belirlendi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 4 762 destek hattını arayabilir ya da www.sincan.bel.trinternet adresi üzerinden kayıt yaptırabilir.
Sincan’da Çimşit Yüzme Havuzunun ardından Törekent Yüzme Havuzu da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kayıtlar alınmaya başladı, yüzme meraklıları 444 4 762 destek hattıve www.sincan.bel.tr internet adresi üzerinden bilgi alıp kurs kayıt başvurusu yapabilir.

Sincan Belediyesi 3 adet kapalı yüzme havuzunu ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor.

İlk olarak Çimşit Yüzme Havuzu kapılarını açtı. Şimdi ise Törekent Yüzme Havuzu açılıyor. Yarı olimpik yüzme havuzunda genç-yaşlı herkeskulaç atıp keyifli vakit geçirebilecek, geleceğin sporcuları yetişecek.

Bakım ve temizlik nedeniyle Çarşamba günleri kapalı olacak olan tesiste, kadın ve erkekler için belirli gün ve saatlerde kullanım imkanı bulunuyor. Kadınlar Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri; erkekler Salı, Cuma ve Pazar günleri hizmet alabilecek.

Ayrıca yüzme öğrenmek isteyen çocuklar için kurs da veriliyor. Cumartesi ve Pazar günleri 7 ile 13 yaş arası çocuklar 09.00 ve 14.30 saatleri arasında yüzme dersi alabilecek.

Yetişkinler için 1 aylık kurs ücreti 300 TL, öğrenciler için 150 TL olarak belirlendi.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 4 762 destek hattını arayabilir ya da www.sincan.bel.trinternet adresi üzerinden kayıt yaptırabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.