Sudan Öğrenci Topluluğu Keçiören’de Kuruldu

Güncel 24.12.2023 - 04:33, Güncelleme: 24.12.2023 - 04:33
 

Sudan Öğrenci Topluluğu Keçiören’de Kuruldu

Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER), Sudanlı öğrencilerin buluşmasına ev sahipliği yaptı.
Türkiye’nin farklı şehirlerinde eğitim gören 60 kişilik Sudanlı öğrenci grubu, “Sudan Öğrenci Topluluğu”nu kurmak için Keçiören’de bir araya geldi. TEKNOMER Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen çalışmayla, topluluğun yönetim organları belirlendi. Öğrencilere TEKNOMER içinde bulunan teknoloji stüdyoları da gezdirilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sudanlı öğrencilerin birlik ve beraberliğini artıracak Sudan Öğrenci Topluluğu’nun Keçiören’de kurulmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sudanlı öğrencileri şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Teknoloji merkezimizi ve şehrimizi büyük beğeni ile karşıladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Kurdukları topluluğun hayırlar ve güzellikler getirmesini, birlik ve beraberliklerini artırmasını diliyorum.” dedi.
Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER), Sudanlı öğrencilerin buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde eğitim gören 60 kişilik Sudanlı öğrenci grubu, “Sudan Öğrenci Topluluğu”nu kurmak için Keçiören’de bir araya geldi. TEKNOMER Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen çalışmayla, topluluğun yönetim organları belirlendi.

Öğrencilere TEKNOMER içinde bulunan teknoloji stüdyoları da gezdirilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sudanlı öğrencilerin birlik ve beraberliğini artıracak Sudan Öğrenci Topluluğu’nun Keçiören’de kurulmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sudanlı öğrencileri şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Teknoloji merkezimizi ve şehrimizi büyük beğeni ile karşıladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Kurdukları topluluğun hayırlar ve güzellikler getirmesini, birlik ve beraberliklerini artırmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.