Sincan Belediyesi Hayvan Dostları İçin Yollarda

Yerel 19.07.2023 - 15:51, Güncelleme: 19.07.2023 - 15:51
 

Sincan Belediyesi Hayvan Dostları İçin Yollarda

Sokak hayvanlarına verdiği önem ve kurduğu Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile tüm hayvan severlerin takdirini kazanan Sincan Belediyesi yaralı ve zor durumdaki sokak hayvanlarına da hayvan ambulansı ile gecikmeden müdahale edebiliyor.
Sincan Belediyesi Sincan’ın her noktasındaki yardıma muhtaç can dostlarımıza ulaşıyor. Tam donanımlı ambulans ile Sincan’da hiçbir can kaderine terk edilmiyor, veteriner hekimler gerekli müdahaleyi anında gerçekleştiriyor. İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILIYOR 1’i Veteriner Hekim olmak üzere 3 kişilik ekip gelen tüm çağrıları büyük bir titizlikle takip ediyor. Ardından ambulans hızla harekete geçiyor. Sincan’ın dört bir yerine ulaşan ekipler yardıma muhtaç sevimli dostlara anında ulaşıyor. Hekimler olay yerinde yaralı dostlarımızı tedavi ediyor, bakımlarını yapıyor,ihtiyaç halinde kliniğe götürüyor.Vatandaşlar da sevimli dostlarını emin ellere teslim etmenin rahatlığını yaşıyor.  Sincan Belediyesi yaralı ve hasta birçok sokak hayvanının hayata tutunmasını sağladı. 3.167 can dostumuzun tedavisi yapılırken 2.239 hayvan da aşılandı. HAYVAN AMBULANSINDA HER AYRINTI VAR Muayene masası, hasta hayvan sevk kabini, ilaç dolabı, soğutucu aşı dolabı, veteriner hekim ilaç çantası ile gerekli tüm medikal cihazları Şehir Hayvanları ambulansı içerisinde yer alıyor. Sokak hayvanlarının dahili hastalıklar ve yara tedavileri için gerektiği durumlarda vatandaşlar 444 4 762 no’lu numaradan hayvan ambulansı hizmeti alabiliyor.
Sokak hayvanlarına verdiği önem ve kurduğu Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile tüm hayvan severlerin takdirini kazanan Sincan Belediyesi yaralı ve zor durumdaki sokak hayvanlarına da hayvan ambulansı ile gecikmeden müdahale edebiliyor.

Sincan Belediyesi Sincan’ın her noktasındaki yardıma muhtaç can dostlarımıza ulaşıyor. Tam donanımlı ambulans ile Sincan’da hiçbir can kaderine terk edilmiyor, veteriner hekimler gerekli müdahaleyi anında gerçekleştiriyor.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILIYOR

1’i Veteriner Hekim olmak üzere 3 kişilik ekip gelen tüm çağrıları büyük bir titizlikle takip ediyor. Ardından ambulans hızla harekete geçiyor. Sincan’ın dört bir yerine ulaşan ekipler yardıma muhtaç sevimli dostlara anında ulaşıyor. Hekimler olay yerinde yaralı dostlarımızı tedavi ediyor, bakımlarını yapıyor,ihtiyaç halinde kliniğe götürüyor.Vatandaşlar da sevimli dostlarını emin ellere teslim etmenin rahatlığını yaşıyor. 

Sincan Belediyesi yaralı ve hasta birçok sokak hayvanının hayata tutunmasını sağladı. 3.167 can dostumuzun tedavisi yapılırken 2.239 hayvan da aşılandı.

HAYVAN AMBULANSINDA HER AYRINTI VAR

Muayene masası, hasta hayvan sevk kabini, ilaç dolabı, soğutucu aşı dolabı, veteriner hekim ilaç çantası ile gerekli tüm medikal cihazları Şehir Hayvanları ambulansı içerisinde yer alıyor.

Sokak hayvanlarının dahili hastalıklar ve yara tedavileri için gerektiği durumlarda vatandaşlar 444 4 762 no’lu numaradan hayvan ambulansı hizmeti alabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.