Sincan Belediyesi Gastro Akademi’de Lezzet Şöleni

Yerel 25.07.2023 - 12:54, Güncelleme: 25.07.2023 - 12:54
 

Sincan Belediyesi Gastro Akademi’de Lezzet Şöleni

Sincan Belediyesi Gastro Akademi’de lezzet şöleni yaşanıyor. Aldıkları eğitimleri pratiğe döken kursiyerler, mis kokulu yemeklerle hem göze, hem de mideye hitap ediyor.
Önce eğitim alıyorlar, ardından tüm hazırlıkları yaparak işe koyuluyorlar. Sincan Belediyesi Gastro Akademi öğrencilerinin mutfağı her daim mis gibi kokuyor. 2022 yılında hizmete açılan Gastro Akademi, kursiyerlerini lezzet dolu bir serüvene çıkarıyor. Uzman şeflerden eğitim alan kursiyerler Türk ve Dünya mutfağının inceliklerini öğreniyor, sonra bu işi pratiğe dökerek birbirinden lezzetli tarifler yapıyor. Börekler, sarmalar, kebaplar, baklavalar ve daha niceleri… Renk renk sunumlarıyla gözleri, enfes lezzetleriyle damakları şenlendiriyor. Kursiyerler Gastro Akademi’de yemek konusunda deneyim sahibi oluyor, MEB onaylı sertifika almaya hak kazanıyor. Verilen eğitimden son derece memnun olan öğrenciler, Gastro Akademi’ye geldikten sonra yemek konusunda ufuklarının değiştiğini belirterek; destekleri ve böylesi bir değeri Sincan’a kazandırdığı için Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti. Gastro Akademi 11 ili yıkan depremin ardından bölgedeki vatandaşlara da yardım elini uzattı. Kursiyerler depremzedeler için ekmek, poğaça, erişte yapıp göndererek örnek bir dayanışma örneği gösterdi.
Sincan Belediyesi Gastro Akademi’de lezzet şöleni yaşanıyor. Aldıkları eğitimleri pratiğe döken kursiyerler, mis kokulu yemeklerle hem göze, hem de mideye hitap ediyor.

Önce eğitim alıyorlar, ardından tüm hazırlıkları yaparak işe koyuluyorlar. Sincan Belediyesi Gastro Akademi öğrencilerinin mutfağı her daim mis gibi kokuyor.

2022 yılında hizmete açılan Gastro Akademi, kursiyerlerini lezzet dolu bir serüvene çıkarıyor. Uzman şeflerden eğitim alan kursiyerler Türk ve Dünya mutfağının inceliklerini öğreniyor, sonra bu işi pratiğe dökerek birbirinden lezzetli tarifler yapıyor.

Börekler, sarmalar, kebaplar, baklavalar ve daha niceleri… Renk renk sunumlarıyla gözleri, enfes lezzetleriyle damakları şenlendiriyor. Kursiyerler Gastro Akademi’de yemek konusunda deneyim sahibi oluyor, MEB onaylı sertifika almaya hak kazanıyor.

Verilen eğitimden son derece memnun olan öğrenciler, Gastro Akademi’ye geldikten sonra yemek konusunda ufuklarının değiştiğini belirterek; destekleri ve böylesi bir değeri Sincan’a kazandırdığı için Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Gastro Akademi 11 ili yıkan depremin ardından bölgedeki vatandaşlara da yardım elini uzattı. Kursiyerler depremzedeler için ekmek, poğaça, erişte yapıp göndererek örnek bir dayanışma örneği gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.