Samet, Keçiörengücü'ne inanıyor

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 08:03, Güncelleme: 29.12.2020 - 08:03
 

Samet, Keçiörengücü'ne inanıyor

TFF 1. Lig’in başarılı stoperlerinden Samet Akaydin, Ankara Keçiörengücü YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. Akaydin, “Takım olarak lige iyi başladık. Takım oyununu iyi oynayan bir ekip olduğumuzu da bütün spor camiasına gösterdik. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp hak ettiğimiz yere çıkacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu “Kendimi tanıyor ve biliyorum daha fazlasını yapabilirim” Performansını değerlendiren Samet Akaydin, “Kendi performansıma gelirsek iyi olduğumu düşünüyorum. Ama bazen benimde her futbolcuda olduğu gibi inişim çıkışım oluyor. Daha fazlasını yapabilir miyim diye soracak olsalar, kendimi tanıyor ve biliyorum daha fazlasını yapabilirim. Takımım adına elimden gelenin en iyisini yapıp hak ettiğimiz, istediğimiz şampiyonluk, olmazsa eğer play offtan şampiyonluk olacak inşallah.” diye konuştu. “Başkanımız bize başkandan ziyade hep bir abi hep bir büyüğümüz olarak bize destek verdi” Samet Akaydin, röportaja şu şekilde devam etti; “Başkanımız olsun hocalarımız olsun hep bir aradayız. Başkanımız bize başkandan ziyade hep bir abi hep bir büyüğümüz olarak bize destek verdi. Kötü oynadığımızda da iyi oynadığımızda da yanımızdaydı. Bize karşı hiçbir zaman kötü bir bakışı olmadı. Onun için bizde bütün futbolcular elimizden geleni yapmak istiyoruz.” “Ankara Keçiörengücü bu liglerde oynanabilecek en kaliteli takımlardan bir tanesi” Mor beyazlı ekibin kulüp yapısı güçlü olduğu için oynayan futbolcuların tek düşündüğü şeyin sadece futbol olduğunu belirten Samet Akaydin, “Keçiörengücü bu liglerde oynanabilecek en kaliteli takımlardan bir tanesi, her anlamda. Çünkü burada oynayan bir futbolcu, futboldan başka hiç bir şey düşünmüyor. Sadece işini yapmak istiyor. Diğer anlamda hiçbir eksiği olmuyor burada oynayan futbolcunun. Çok takım gezdim gördüm. O yüzden diğer futbolcu arkadaşlardan çok şanslıyız. Buranın kıymetini biliyoruz ve bilmeye de devam edeceğiz. Bu takımla bir üst lige çıkmak istiyoruz. Keçiörengücü’nün hak ettiği lig ise bir üst ligdir. Kulüp olarak bu sene şampiyonluğu geçen seneye göre daha çok istiyoruz. Bunu belki belli ediyoruz belki de etmiyoruz bazen. Ama takım olarak bu sene kenetlendik. Bunun içinde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. “İlk önceki hedefim Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşayıp Süper Lig’de devam etmek” Hedeflerine değinen Akaydin, “Benim ilk önceki hedefim Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşayıp Süper Lig’de devam etmek. Olmasa da her futbolcunun istediği gibi Süper Lig’de oynamak. Bende inşallah önümüzdeki yıllarda Süper Lig’de forma giyerim.” açıklamasında bulundu. “Taraftarımız bize her zaman desteklerini göstersinler” Ankara Keçiörengücü taraftarına mesaj yollayan Samet Akaydin, “Taraftarımız bize her zaman desteklerini göstersinler. Biz bu takımı buraya kadar getirdik. Emin olsunlar bu takım hak ettiği yer olan bir üst lige çıkacaktır.” dedi.

TFF 1. Lig’in başarılı stoperlerinden Samet Akaydin, Ankara Keçiörengücü YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. Akaydin, “Takım olarak lige iyi başladık. Takım oyununu iyi oynayan bir ekip olduğumuzu da bütün spor camiasına gösterdik. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp hak ettiğimiz yere çıkacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu

“Kendimi tanıyor ve biliyorum daha fazlasını yapabilirim”

Performansını değerlendiren Samet Akaydin, “Kendi performansıma gelirsek iyi olduğumu düşünüyorum. Ama bazen benimde her futbolcuda olduğu gibi inişim çıkışım oluyor. Daha fazlasını yapabilir miyim diye soracak olsalar, kendimi tanıyor ve biliyorum daha fazlasını yapabilirim. Takımım adına elimden gelenin en iyisini yapıp hak ettiğimiz, istediğimiz şampiyonluk, olmazsa eğer play offtan şampiyonluk olacak inşallah.” diye konuştu.

“Başkanımız bize başkandan ziyade hep bir abi hep bir büyüğümüz olarak bize destek verdi”

Samet Akaydin, röportaja şu şekilde devam etti;

“Başkanımız olsun hocalarımız olsun hep bir aradayız. Başkanımız bize başkandan ziyade hep bir abi hep bir büyüğümüz olarak bize destek verdi. Kötü oynadığımızda da iyi oynadığımızda da yanımızdaydı. Bize karşı hiçbir zaman kötü bir bakışı olmadı. Onun için bizde bütün futbolcular elimizden geleni yapmak istiyoruz.”

“Ankara Keçiörengücü bu liglerde oynanabilecek en kaliteli takımlardan bir tanesi”

Mor beyazlı ekibin kulüp yapısı güçlü olduğu için oynayan futbolcuların tek düşündüğü şeyin sadece futbol olduğunu belirten Samet Akaydin, “Keçiörengücü bu liglerde oynanabilecek en kaliteli takımlardan bir tanesi, her anlamda. Çünkü burada oynayan bir futbolcu, futboldan başka hiç bir şey düşünmüyor. Sadece işini yapmak istiyor. Diğer anlamda hiçbir eksiği olmuyor burada oynayan futbolcunun. Çok takım gezdim gördüm. O yüzden diğer futbolcu arkadaşlardan çok şanslıyız. Buranın kıymetini biliyoruz ve bilmeye de devam edeceğiz. Bu takımla bir üst lige çıkmak istiyoruz. Keçiörengücü’nün hak ettiği lig ise bir üst ligdir. Kulüp olarak bu sene şampiyonluğu geçen seneye göre daha çok istiyoruz. Bunu belki belli ediyoruz belki de etmiyoruz bazen. Ama takım olarak bu sene kenetlendik. Bunun içinde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“İlk önceki hedefim Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşayıp Süper Lig’de devam etmek”

Hedeflerine değinen Akaydin, “Benim ilk önceki hedefim Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşayıp Süper Lig’de devam etmek. Olmasa da her futbolcunun istediği gibi Süper Lig’de oynamak. Bende inşallah önümüzdeki yıllarda Süper Lig’de forma giyerim.” açıklamasında bulundu.

“Taraftarımız bize her zaman desteklerini göstersinler”

Ankara Keçiörengücü taraftarına mesaj yollayan Samet Akaydin, “Taraftarımız bize her zaman desteklerini göstersinler. Biz bu takımı buraya kadar getirdik. Emin olsunlar bu takım hak ettiği yer olan bir üst lige çıkacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.