Ressam Mine Arasan'ın Boya ve Fırçaları Geleceğin Ressamlarına Emanet

Kültür-Sanat 02.07.2023 - 14:56, Güncelleme: 02.07.2023 - 14:56
 

Ressam Mine Arasan'ın Boya ve Fırçaları Geleceğin Ressamlarına Emanet

Sema KUMRULU Mine Arasan'ın oğlu Aras Arasan annesinin boya ve fırçalarını Peksimet Eğitim ve Kültür Derneği'ne hediye etti.
   ''Zamanı Durduran Ressam'' olarak tanıdığımız Mine Arasan, 16 Mart 2023 tarihinde aramızdan ayrılmıştı. Mine Arasan'ın doğum gününde ise oğlu Aras Arasan, 'Kıymetli annem Minoşum, bugün senin doğum günün ve ben senin bıraktığın tüm boyalarını ve fırçalarını geleceğin ressam adayları çocuklarımız için senin de desteklediğin, Peksimet Derneğine hediye ettim. Eminim sen de böyle isterdin ve umarım mutlu olmuşsundur aşkım. Işıkların daim olsun iyi ki benim annem olmak için doğmuşsun'' notunu yazarak hediye etti.     Yurt içi ve yurt dışında 67 kişisel, yüzlerce karma sergi gerçekleştiren sanatçımızın yerel gazetelerde sanat yazıları yer aldı.      Eserlerinde mor, şeker pembesi ve turkuaz renklerini kullanarak balık, kedi, güneş ve deniz desenleri çalışmaları ile aklımızda her zaman kalacak olan Mine Arasan nurlarda uyu.     Aras Arasan'ı, bu duyarlı davranışından dolayı kutluyorum.
Sema KUMRULU Mine Arasan'ın oğlu Aras Arasan annesinin boya ve fırçalarını Peksimet Eğitim ve Kültür Derneği'ne hediye etti.

   ''Zamanı Durduran Ressam'' olarak tanıdığımız Mine Arasan, 16 Mart 2023 tarihinde aramızdan ayrılmıştı. Mine Arasan'ın doğum gününde ise oğlu Aras Arasan, 'Kıymetli annem Minoşum, bugün senin doğum günün ve ben senin bıraktığın tüm boyalarını ve fırçalarını geleceğin ressam adayları çocuklarımız için senin de desteklediğin, Peksimet Derneğine hediye ettim. Eminim sen de böyle isterdin ve umarım mutlu olmuşsundur aşkım. Işıkların daim olsun iyi ki benim annem olmak için doğmuşsun'' notunu yazarak hediye etti.

    Yurt içi ve yurt dışında 67 kişisel, yüzlerce karma sergi gerçekleştiren sanatçımızın yerel gazetelerde sanat yazıları yer aldı.

     Eserlerinde mor, şeker pembesi ve turkuaz renklerini kullanarak balık, kedi, güneş ve deniz desenleri çalışmaları ile aklımızda her zaman kalacak olan Mine Arasan nurlarda uyu.

    Aras Arasan'ı, bu duyarlı davranışından dolayı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.