Ressam Bayram Yıldız'dan Örnek Davranış

Kültür-Sanat 21.02.2023 - 11:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 11:31
 

Ressam Bayram Yıldız'dan Örnek Davranış

Sema KUMRULU / Kütahya Kültür Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, 3 eserini afetzedeler için satışa çıkardı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. 7'den 77'ye herkesin yardıma koştuğu Kütahya'dan Ressam Bayram Yıldız da kendi çizdiği resimlerini depremzedeler için açık artırma ile satışa çıkardı. Konuyla ilgili açıklama yapan sanatçı, ''Ülkemizin 10 ilinde gerçekleşen ve yüreğimizi, ruhumuzu, canımızı dağlayan, 'Asrın felaketi' için 3 adet eserimi AHBAP Derneği Türkiye İş Bankası TR12 0006 4000 0211 3800 59 numaralı hesabına dair dekont sunanlar arasında en yüksek bağışı yapan takipçime, resimlerimi depremzedeler anısına hediye edeceğim'' ifadelerini kullandı. Ressam Bayram Yıldız'ın, bağış kampanyası 13 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.
Sema KUMRULU / Kütahya Kültür Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, 3 eserini afetzedeler için satışa çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. 7'den 77'ye herkesin yardıma koştuğu Kütahya'dan Ressam Bayram Yıldız da kendi çizdiği resimlerini depremzedeler için açık artırma ile satışa çıkardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan sanatçı, ''Ülkemizin 10 ilinde gerçekleşen ve yüreğimizi, ruhumuzu, canımızı dağlayan, 'Asrın felaketi' için 3 adet eserimi AHBAP Derneği Türkiye İş Bankası TR12 0006 4000 0211 3800 59 numaralı hesabına dair dekont sunanlar arasında en yüksek bağışı yapan takipçime, resimlerimi depremzedeler anısına hediye edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Ressam Bayram Yıldız'ın, bağış kampanyası 13 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.