Murat Ercan’dan Gençlere Çorba İkramı

Yerel 12.12.2023 - 18:07, Güncelleme: 12.12.2023 - 18:07
 

Murat Ercan’dan Gençlere Çorba İkramı

Sincan Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Millet kıraathanelerine duyulan ilgi her geçen gün artıyor. Öğrencilerin ders çalışmak için tercih ettiği kıraathaneleri sık sık ziyaret edip öğrencilerle sohbet eden Murat Ercan, bu kez de gençlere çorba ikramında bulundu.
Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerin akınına uğrayanSincan millet kıraathaneleri misafirlerine, sessiz ve sıcak bir çalışma ortamı sunuyor. Yoğun bir tempoyla sınavlara hazırlanan gençlerin gözdesi haline gelen Sincan Millet Kıraathaneleri gençlere sıcak çorba, çay ve kek ikramlarında da bulunuyor.  Yapılan Yatırımlar Yeni Nesillere Emanet Millet Kıraathanelerini sık sık ziyaret eden Murat Ercan, son olarak Merkez Millet Kıraathanesi’nde gençlerle buluştu. Başkan Ercan, öğrencilerle hem sohbet etti hem de çorba dağıttı. Ders çalışan öğrencileri tek tek selamlayan Başkan Ercan, yardım isteyen gençlere de çözemedikleri sorularda destek verdi. “Burası hayalleri ve hedefleri için emek sarf eden gençlerimizin ortak mekânı haline geldi. Çok çalışmak onlardan, gençlerimize destek olmak ise bizden.” diyen Başkan Ercan, Sincan’a yapılan tüm yatırımların yeni nesillere birer emanet olduğunu belirtti. Gençlerin gelecek planlarını soran Murat Ercan iyi dileklerini şöyle ifade etti; “Hayallerinize uzanan bu meşakkatli yolun sonu gönlünüzce olsun gençler.”  
Sincan Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Millet kıraathanelerine duyulan ilgi her geçen gün artıyor. Öğrencilerin ders çalışmak için tercih ettiği kıraathaneleri sık sık ziyaret edip öğrencilerle sohbet eden Murat Ercan, bu kez de gençlere çorba ikramında bulundu.

Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerin akınına uğrayan Sincan millet kıraathaneleri misafirlerine, sessiz ve sıcak bir çalışma ortamı sunuyor. Yoğun bir tempoyla sınavlara hazırlanan gençlerin gözdesi haline gelen Sincan Millet Kıraathaneleri gençlere sıcak çorba, çay ve kek ikramlarında da bulunuyor.

 Yapılan Yatırımlar Yeni Nesillere Emanet

Millet Kıraathanelerini sık sık ziyaret eden Murat Ercan, son olarak Merkez Millet Kıraathanesi’nde gençlerle buluştu. Başkan Ercan, öğrencilerle hem sohbet etti hem de çorba dağıttı. Ders çalışan öğrencileri tek tek selamlayan Başkan Ercan, yardım isteyen gençlere de çözemedikleri sorularda destek verdi.

“Burası hayalleri ve hedefleri için emek sarf eden gençlerimizin ortak mekânı haline geldi. Çok çalışmak onlardan, gençlerimize destek olmak ise bizden.” diyen Başkan Ercan, Sincan’a yapılan tüm yatırımların yeni nesillere birer emanet olduğunu belirtti. Gençlerin gelecek planlarını soran Murat Ercan iyi dileklerini şöyle ifade etti; “Hayallerinize uzanan bu meşakkatli yolun sonu gönlünüzce olsun gençler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.