Kenan Nuhut'dan Hatay ziyareti

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2021 - 14:26, Güncelleme: 19.02.2021 - 14:26
 

Kenan Nuhut'dan Hatay ziyareti

ANKHABER Ankara siyaseti, sivil toplum hareketi ve ticaret dünyasının tanınmış isimlerinden CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, CHP Hatay İl Başkanlığı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Şavaş'ı ziyaret etti. HEYETTE YER ALANLAR CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, CHP Hatay İl Başkanlığı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Şavaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Nuhut'a Spor Kurulu Başkan Yardımcıları Demirhan Şerefhan, Bahattin Yıldıray Veltan ve Mustafa Yavuz eşlik etti. ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ Kenan Nuhut yaptığı açıklamada, "Hatay’da çok çalışkan bir büyükşehir belediye başkanımız var spor adamı kimliği ile yaptığı çalışmaları ilii ile takip ediyoruz, tüm branşlarda Spora önemli destek veriyor" dedi. Nuhut Hatay il başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, "CHP iktidara gidiyor, bu yolda sporun önemli bir yeri var, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Spora büyük önem veriyor. İl başkanımız Hasan Ramiz Parlar bey ve arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi. HATAYSPOR ZİYARETİ Hatay ziyareti sırasında Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor'u da ziyaret eden Kenan Nuhut, Başkan Nihat Tazeaslan ve yönetimini de ziyaret ederek başarılar diledi. Atatürk’ün spor yaparken bir tablosunu ziyaret anısına hediye etti.

ANKHABER

Ankara siyaseti, sivil toplum hareketi ve ticaret dünyasının tanınmış isimlerinden CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, CHP Hatay İl Başkanlığı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Şavaş'ı ziyaret etti.

HEYETTE YER ALANLAR

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, CHP Hatay İl Başkanlığı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Şavaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette Nuhut'a Spor Kurulu Başkan Yardımcıları Demirhan Şerefhan, Bahattin Yıldıray Veltan ve Mustafa Yavuz eşlik etti.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Kenan Nuhut yaptığı açıklamada, "Hatay’da çok çalışkan bir büyükşehir belediye başkanımız var spor adamı kimliği ile yaptığı çalışmaları ilii ile takip ediyoruz, tüm branşlarda Spora önemli destek veriyor" dedi.

Nuhut Hatay il başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, "CHP iktidara gidiyor, bu yolda sporun önemli bir yeri var, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Spora büyük önem veriyor. İl başkanımız Hasan Ramiz Parlar bey ve arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

HATAYSPOR ZİYARETİ

Hatay ziyareti sırasında Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor'u da ziyaret eden Kenan Nuhut, Başkan Nihat Tazeaslan ve yönetimini de ziyaret ederek başarılar diledi.

Atatürk’ün spor yaparken bir tablosunu ziyaret anısına hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.