Ankaragücü'nün planı İstanbul'da Fenerbahçe'yi yenmek

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 27.01.2024 - 14:02, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:02
 

Ankaragücü'nün planı İstanbul'da Fenerbahçe'yi yenmek

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında zorlu bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Başkent ekibi, lider Fenerbahçe ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Karşılaşma, İstanbul Ülker Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak ve maçın hakemi Cihan Aydın olacak. Teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu'nun oturmasıyla birlikte çıkışa geçen Ankaragücü, bu dönemde çıktığı 18 resmi maçın 15'ini kaybetmedi. Başkent temsilcisi, son 10 lig mücadelesinde ise sadece bir kez mağlup oldu. Ligdeki genel durumda ise Ankaragücü, 28 puanla 9. sıradayken, sarı-lacivertli Fenerbahçe ise 57 puanla zirvedeki yerini koruyor. Fenerbahçe, son lig maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0'lık skorla mağlup ederek liderlik konumunu pekiştirdi. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin bu önemli müsabakada performansını sürdürebilmesi merakla bekleniyor.
MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında zorlu bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Başkent ekibi, lider Fenerbahçe ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma, İstanbul Ülker Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak ve maçın hakemi Cihan Aydın olacak. Teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu'nun oturmasıyla birlikte çıkışa geçen Ankaragücü, bu dönemde çıktığı 18 resmi maçın 15'ini kaybetmedi. Başkent temsilcisi, son 10 lig mücadelesinde ise sadece bir kez mağlup oldu.

Ligdeki genel durumda ise Ankaragücü, 28 puanla 9. sıradayken, sarı-lacivertli Fenerbahçe ise 57 puanla zirvedeki yerini koruyor. Fenerbahçe, son lig maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0'lık skorla mağlup ederek liderlik konumunu pekiştirdi. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin bu önemli müsabakada performansını sürdürebilmesi merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.