Ankaragücü'ne 'Emre' ile tecrübe dokunuşu

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 25.01.2024 - 23:35, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:35
 

Ankaragücü'ne 'Emre' ile tecrübe dokunuşu

İnişli çıkışlı bir grafik çizerek lige başlayan MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu yönetiminde çıkışa geçti. Başkent ekibi son 12 resmi maçta 1 kez kaybetti...
MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de Emre Belözoğlu'nun liderliğindeki performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli ekip, son 12 resmi maçta sadece 1 mağlubiyet alarak, Belözoğlu'nun takıma getirdiği başarıyı sergiliyor. Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte, takımın performansında belirgin bir yükseliş yaşandı. Tolunay Kafkas'ın yönetiminde sezona başlayan MKE Ankaragücü, ilk 7 maçta sadece 6 puan toplamıştı. Ancak Belözoğlu'nun liderliğindeki takım, son 4 haftada elde ettiği başarılarla puanını 28'e çıkararak ligde 9. sıraya yükseldi. SAVUNMADA DAHA BAŞARILI BİR ANKARAGÜCÜ Takımın savunma performansı da Belözoğlu'nun etkisi altında belirgin bir iyileşme gösterdi. Sezonun ilk 7 maçında 10 gol yiyen Ankaragücü, sonraki 18 resmi maçta sadece 6 gol yedi. Bu süreçte maç başına kalesinde ortalama 1 gol görmesi, Belözoğlu'nun savunma düzenindeki başarısını gösteriyor. Ayrıca, Belözoğlu'nun göreve gelmesiyle daha önce az süre bulan oyuncuların performansında da artış gözlendi. Ali Kaan Güneren ve Pedrinho gibi isimler, Belözoğlu yönetiminde önemli roller üstlenerek takıma katkı sağladı. Emre Belözoğlu'nun taktiksel değişiklikleri ve oyuncuları etkili kullanma becerisi, MKE Ankaragücü'nün çıkışına önemli bir katkı sağlıyor.
İnişli çıkışlı bir grafik çizerek lige başlayan MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu yönetiminde çıkışa geçti. Başkent ekibi son 12 resmi maçta 1 kez kaybetti...

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de Emre Belözoğlu'nun liderliğindeki performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli ekip, son 12 resmi maçta sadece 1 mağlubiyet alarak, Belözoğlu'nun takıma getirdiği başarıyı sergiliyor.

Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte, takımın performansında belirgin bir yükseliş yaşandı. Tolunay Kafkas'ın yönetiminde sezona başlayan MKE Ankaragücü, ilk 7 maçta sadece 6 puan toplamıştı. Ancak Belözoğlu'nun liderliğindeki takım, son 4 haftada elde ettiği başarılarla puanını 28'e çıkararak ligde 9. sıraya yükseldi.

SAVUNMADA DAHA BAŞARILI BİR ANKARAGÜCÜ

Takımın savunma performansı da Belözoğlu'nun etkisi altında belirgin bir iyileşme gösterdi. Sezonun ilk 7 maçında 10 gol yiyen Ankaragücü, sonraki 18 resmi maçta sadece 6 gol yedi. Bu süreçte maç başına kalesinde ortalama 1 gol görmesi, Belözoğlu'nun savunma düzenindeki başarısını gösteriyor.

Ayrıca, Belözoğlu'nun göreve gelmesiyle daha önce az süre bulan oyuncuların performansında da artış gözlendi. Ali Kaan Güneren ve Pedrinho gibi isimler, Belözoğlu yönetiminde önemli roller üstlenerek takıma katkı sağladı. Emre Belözoğlu'nun taktiksel değişiklikleri ve oyuncuları etkili kullanma becerisi, MKE Ankaragücü'nün çıkışına önemli bir katkı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.