Hayati 3 puan, buruk sevinç

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 09:48, Güncelleme: 25.04.2022 - 09:48
 

Hayati 3 puan, buruk sevinç

Sezonun belki de en önemli maçlarından birine çıktı Gençlerbirliği... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımıza denk gelen mücadelede Gençlerbirliği seyirci rekorunu kırdı. 4680 biletli taraftarın yanı sıra, 1000'e yakın minik taraftar maçı takip etti. İnci Koleji öğrencileri seremoniye çıkarken, Hayme Ana ve Atatürk Lisesi öğrencileri tribünleri cıvıl cıvıl bir hale getirdi. Özellikle bu konuda özel çabalarından ötürü Yönetim Kurulu üyesi İsmet Beltan alkışı hakediyor. Maç beklenilmeyen bir şekilde kolay geçti diyebilirim. Bandırmaspor, ilk iki şansı olmasına rağmen o ruhu sahaya yansıtamadı, gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Gençlerbirliği'nde ise genç stoper Metehan Mert bence maçın en önemli ismiydi. Kritik hamleleri, maç boyunca konsantrasyonunun en yüksek seviyede olması, zamanlama ve sürat konusunda rakibe karşı bir duvar gibiydi. Öte yandan Tshibola ve Dmytro orta saha mücadelelerinin büyük bölümünü kazandılar. Maçın yıldızı Metehan'ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde giden kırmızı kara, ikinci yarıda da dikkatli savunması ile maçı kazanmasını bildi. Risk alan rakibin gediklerini iyi sezen Gençlerbirliği 75'de Sandro Lima ile farkı ikiye çıkardı. Böylece, Brezilyalı golcü ligde 10 gole ulaştı. Karşılaşma 2-0 biterken Başkent'te hava güneşli, atmosfer güzel, gelen galibiyet ile lige tutunmuş ve düşme potasıyla fark 4'e çıkmıştı ancak maç sonu taraftarlar takımı sahaya davet etti. Çoğu ilk kez stadyuma gelen minik taraftarların beklentisi ise hayal kırıklığına dönüştü. Yöneticiler Mehmet Soylu ve İsmet Beltan başta olmak üzere futbolcuları sahaya çıkarmak için yoğun bir çaba sarfedilirken bazı futbolcular bu daveti geri çevirdi. Nedeni ise Bursaspor priminin verilmeyişi olarak lanse edildi!!! Kulüple iç içe olan bir Spor Spikeri / Yazarı olarak bu görüntüleri çekip sosyal medyada paylaştım ve bu görüntüler çok paylaşıldı. Futbolcuların bir kısmı sahayı gezerek taraftarın gönlünü almaya çalışırken, olayı başlatan futbolcular ise yoklardı. Futbolcuların alacağı olmadığı gibi, bu taraftarlara borcu olduğunu düşünüyorum. Son 4 hafta ve potayla 4 puan fark var. Hala risk var ama alınan bu galibiyet ile büyük yol katedildi. Oynanacak dört rakibinde hedefi var. Futbolcular kalan dönemde konsantrasyonunu takıma vermeliler ve önümüzdeki sene diğer köklü kulüplerin katılımıyla  çok daha zorlu bir lig olacak TFF 1.Lig cenderesinden çıkmak için tüm enerji transfer çalışmalarına aktarılmalıdır. TRİBÜNLERİ HEP BÖYLE ÇOCUKLARLA GÖRMEK DİLEĞİYLE...

Sezonun belki de en önemli maçlarından birine çıktı Gençlerbirliği...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımıza denk gelen mücadelede Gençlerbirliği seyirci rekorunu kırdı. 4680 biletli taraftarın yanı sıra, 1000'e yakın minik taraftar maçı takip etti. İnci Koleji öğrencileri seremoniye çıkarken, Hayme Ana ve Atatürk Lisesi öğrencileri tribünleri cıvıl cıvıl bir hale getirdi. Özellikle bu konuda özel çabalarından ötürü Yönetim Kurulu üyesi İsmet Beltan alkışı hakediyor.

Maç beklenilmeyen bir şekilde kolay geçti diyebilirim. Bandırmaspor, ilk iki şansı olmasına rağmen o ruhu sahaya yansıtamadı, gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Gençlerbirliği'nde ise genç stoper Metehan Mert bence maçın en önemli ismiydi. Kritik hamleleri, maç boyunca konsantrasyonunun en yüksek seviyede olması, zamanlama ve sürat konusunda rakibe karşı bir duvar gibiydi. Öte yandan Tshibola ve Dmytro orta saha mücadelelerinin büyük bölümünü kazandılar. Maçın yıldızı Metehan'ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde giden kırmızı kara, ikinci yarıda da dikkatli savunması ile maçı kazanmasını bildi. Risk alan rakibin gediklerini iyi sezen Gençlerbirliği 75'de Sandro Lima ile farkı ikiye çıkardı. Böylece, Brezilyalı golcü ligde 10 gole ulaştı.

Karşılaşma 2-0 biterken Başkent'te hava güneşli, atmosfer güzel, gelen galibiyet ile lige tutunmuş ve düşme potasıyla fark 4'e çıkmıştı ancak maç sonu taraftarlar takımı sahaya davet etti. Çoğu ilk kez stadyuma gelen minik taraftarların beklentisi ise hayal kırıklığına dönüştü. Yöneticiler Mehmet Soylu ve İsmet Beltan başta olmak üzere futbolcuları sahaya çıkarmak için yoğun bir çaba sarfedilirken bazı futbolcular bu daveti geri çevirdi. Nedeni ise Bursaspor priminin verilmeyişi olarak lanse edildi!!! Kulüple iç içe olan bir Spor Spikeri / Yazarı olarak bu görüntüleri çekip sosyal medyada paylaştım ve bu görüntüler çok paylaşıldı. Futbolcuların bir kısmı sahayı gezerek taraftarın gönlünü almaya çalışırken, olayı başlatan futbolcular ise yoklardı. Futbolcuların alacağı olmadığı gibi, bu taraftarlara borcu olduğunu düşünüyorum. Son 4 hafta ve potayla 4 puan fark var. Hala risk var ama alınan bu galibiyet ile büyük yol katedildi. Oynanacak dört rakibinde hedefi var. Futbolcular kalan dönemde konsantrasyonunu takıma vermeliler ve önümüzdeki sene diğer köklü kulüplerin katılımıyla  çok daha zorlu bir lig olacak TFF 1.Lig cenderesinden çıkmak için tüm enerji transfer çalışmalarına aktarılmalıdır.

TRİBÜNLERİ HEP BÖYLE ÇOCUKLARLA GÖRMEK DİLEĞİYLE...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.