Halil İbrahim Yılmaz’ın Yeni Yıl Dileği: Yurtta Barış Dünyada Barış

Güncel 30.12.2023 - 13:21, Güncelleme: 30.12.2023 - 13:21
 

Halil İbrahim Yılmaz’ın Yeni Yıl Dileği: Yurtta Barış Dünyada Barış

‘Bir Hikayenin Ortak Kahramanları!’
Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Yeni Yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Cumhuriyet’in 100. Yılına, milli birlik ve bütünlüğe vurgu yapan Yılmaz, şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama onurunu yaşadığımız 2023 yılı sona ererken, hayatın tüm alanlarında, geçmişin birikimini geleceğe taşıma azim ve kararlılığındaki genç ve dinamik bir Türkiye umuduyla, yeni bir yıla daha merhaba demeye hazırlanıyoruz. Takvimlerimizden çıkmak üzere olan bu yılda, kolayca unutulamayacak acılar karşısında, Milletçe katılımcılığın katma değerini idrak ettiğimiz pek çok deneyime tanık olduk.”   ‘GENÇLERE VE ÇOCUKLARA UMUT’ Açıklamasında, “Özellikle 6 Şubat depremiyle sarsıldığımız o kara günleri yine Milletçe birlik olma paydasında bir araya gelerek atlatmaya, yaraları sarmaya çalıştık, çalışıyoruz” ifadelerini kullanan AKK Başkanı Yılmaz, “2023 yılında yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşın yarınlara, gençlere ve çocuklara umut olabilmek adına, zor günlerde kenetlenmesini bilen bir hikâyenin ortak kahramanları olduk” dedi.   ‘YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ’ Yeni yılda da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması gerektiğine işaret eden Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Şimdi, yeni bir yıla ve Laik Demokratik Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken daha fazla gönül ve iş birliğiyle umuda kapıları kapatmadan yol almaya devam edeceğiz... Bu azim ve kararlılıkla 2024 yılının, ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ şiarıyla tüm Dünyamıza barış ve huzur getirmesini; yenidenkendine yeten bir memleket hayaliyle, Ülkemiz, milletimiz, çocuk ve kadınlarımız, sokak hayvanları ve doğamız için sağlıklı ve eşit, genç işsizliğin olmadığı, istihdamın arttığı, adil ve refah içinde, bereket ve huzurla, üretim iklimin hakim olduğu kentlerde kamplaşmadan yaşama umudunda geçmesini diler, en içten duygu ve saygılarımla esenlikler temenni ederim...”
‘Bir Hikayenin Ortak Kahramanları!’

Ankara Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Yeni Yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Cumhuriyet’in 100. Yılına, milli birlik ve bütünlüğe vurgu yapan Yılmaz, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama onurunu yaşadığımız 2023 yılı sona ererken, hayatın tüm alanlarında, geçmişin birikimini geleceğe taşıma azim ve kararlılığındaki genç ve dinamik bir Türkiye umuduyla, yeni bir yıla daha merhaba demeye hazırlanıyoruz. Takvimlerimizden çıkmak üzere olan bu yılda, kolayca unutulamayacak acılar karşısında, Milletçe katılımcılığın katma değerini idrak ettiğimiz pek çok deneyime tanık olduk.”

 

‘GENÇLERE VE ÇOCUKLARA UMUT’

Açıklamasında, “Özellikle 6 Şubat depremiyle sarsıldığımız o kara günleri yine Milletçe birlik olma paydasında bir araya gelerek atlatmaya, yaraları sarmaya çalıştık, çalışıyoruz” ifadelerini kullanan AKK Başkanı Yılmaz, “2023 yılında yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşın yarınlara, gençlere ve çocuklara umut olabilmek adına, zor günlerde kenetlenmesini bilen bir hikâyenin ortak kahramanları olduk” dedi.

 

‘YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ’

Yeni yılda da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması gerektiğine işaret eden Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Şimdi, yeni bir yıla ve Laik Demokratik Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken daha fazla gönül ve iş birliğiyle umuda kapıları kapatmadan yol almaya devam edeceğiz... Bu azim ve kararlılıkla 2024 yılının, ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ şiarıyla tüm Dünyamıza barış ve huzur getirmesini; yenidenkendine yeten bir memleket hayaliyle, Ülkemiz, milletimiz, çocuk ve kadınlarımız, sokak hayvanları ve doğamız için sağlıklı ve eşit, genç işsizliğin olmadığı, istihdamın arttığı, adil ve refah içinde, bereket ve huzurla, üretim iklimin hakim olduğu kentlerde kamplaşmadan yaşama umudunda geçmesini diler, en içten duygu ve saygılarımla esenlikler temenni ederim...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.