HAK-İŞ Filistin’e Destek Yürüyüşünde yerini alacak

Güncel 12.12.2023 - 07:00, Güncelleme: 12.12.2023 - 07:00
 

HAK-İŞ Filistin’e Destek Yürüyüşünde yerini alacak

Filistin’e Destek Platformu tarafından düzenlenen ve cumartesi günü Kocaeli'de gerçekleştirilecek olan Filistin’e destek yürüyüşünde İsrail lanetlenecek, dünyaya soykırımı durdurun çağrısı yapılacak.
ANKHABER / HAK-İŞ Konfederasyonu, Filistin’de Gazze ve Batı Şeria’daki soykırımın durdurulması, İsrail’in lanetlenmesi için, katılımcıları arasında olduğu, Filistin’e Destek Platformu tarafından Kocaeli’de gerçekleştirilecek olan Filistin’e destek yürüyüşüne katılacak. Yürüyüş cumartesi günü yapılacak.   CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK Yürüyüş öncesi düzenlenecek basın toplantısında, Filistin’e Destek Platformu tarafından 16 Aralık 2023 tarihinde (Cumartesi Günü) saat 13.30’da Fevziye Camii’nden Anıtpark’a gerçekleştirilecek yürüyüş ve Anıtpark’ta yapılacak geniş katılımlı mitinge ilişkin bilgiler paylaşılacak, Kocaeli halkı mitinge davet edilecek.   KATILACAK HAK-İŞ HEYETİ Toplantıya, HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ/Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, HAK-İŞ Kocaeli İl Başkanı Muharrem Subaşı ve HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Abdullah Koçoğlu başta olmak üzere Filistin’e Destek Platformu ve Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katılacak.   DAYANIŞMA KOMİTESİ HAK-İŞ, Başkanlığını Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı, 22, 23, 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin yaptığı, “Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi”ni kurarak bu alanda böyle bir oluşuma imza atan tek Konfederasyon.
Filistin’e Destek Platformu tarafından düzenlenen ve cumartesi günü Kocaeli'de gerçekleştirilecek olan Filistin’e destek yürüyüşünde İsrail lanetlenecek, dünyaya soykırımı durdurun çağrısı yapılacak.

ANKHABER /

HAK-İŞ Konfederasyonu, Filistin’de Gazze ve Batı Şeria’daki soykırımın durdurulması, İsrail’in lanetlenmesi için, katılımcıları arasında olduğu, Filistin’e Destek Platformu tarafından Kocaeli’de gerçekleştirilecek olan Filistin’e destek yürüyüşüne katılacak. Yürüyüş cumartesi günü yapılacak.

 

CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Yürüyüş öncesi düzenlenecek basın toplantısında, Filistin’e Destek Platformu tarafından 16 Aralık 2023 tarihinde (Cumartesi Günü) saat 13.30’da Fevziye Camii’nden Anıtpark’a gerçekleştirilecek yürüyüş ve Anıtpark’ta yapılacak geniş katılımlı mitinge ilişkin bilgiler paylaşılacak, Kocaeli halkı mitinge davet edilecek.

 

KATILACAK HAK-İŞ HEYETİ

Toplantıya, HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ/Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, HAK-İŞ Kocaeli İl Başkanı Muharrem Subaşı ve HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Abdullah Koçoğlu başta olmak üzere Filistin’e Destek Platformu ve Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

 

DAYANIŞMA KOMİTESİ

HAK-İŞ, Başkanlığını Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı, 22, 23, 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin yaptığı, “Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi”ni kurarak bu alanda böyle bir oluşuma imza atan tek Konfederasyon.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.