HAK-İŞ 1 Mayıs Bildirisini kamuoyu ile paylaşacak

Çalışma Hayatı (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2022 - 23:05, Güncelleme: 29.04.2022 - 23:05
 

HAK-İŞ 1 Mayıs Bildirisini kamuoyu ile paylaşacak

ANKHABER HAK-İŞ Konfederasyonu’nun medya ile buluşmasını sağlayan etkinliklerde, toplantılarda çok önemli mesajlar verilir. Büyük ilgi gören, geniş katılım olan 10. Geleneksel Basın İftarı da Genel Başkan Mahmut Arslan’ın bu çerçevede söylemlerine sahne oldu. Yoğun bir katılım yaşandı Gündelik siyaset, Türkiye, dünya ve çalışma hayatıyla ilgili konuların değerlendirildiği iftar programına HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreter Eda Güner, Basın Müşaviri Birsen Çiçek Odabaşı, Konfederasyona bağlı sendikaların basın müşavirleri ile çok sayıda yerel ve yaygın medya mensubu katıldı. Genel Başkan Mahmut Arslan, daha önceki buluşmalarda olduğu gibi yine dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs Bildirisi paylaşılacak HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 25 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği 1 Mayıs etkinliklerine değinerek, 1 Mayıs’ı amacına ve ruhuna uygun olarak Türkiye’nin her yerinde kutlayacaklarını söyledi. Ayrıca, 81 il meydanında, işyerlerinde, emekçilerle buluşup 1 Mayıs bildirisini kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti. 1 Mayıs ve Bayram kutlaması HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

ANKHABER

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun medya ile buluşmasını sağlayan etkinliklerde, toplantılarda çok önemli mesajlar verilir.

Büyük ilgi gören, geniş katılım olan 10. Geleneksel Basın İftarı da Genel Başkan Mahmut Arslan’ın bu çerçevede söylemlerine sahne oldu.

Yoğun bir katılım yaşandı

Gündelik siyaset, Türkiye, dünya ve çalışma hayatıyla ilgili konuların değerlendirildiği iftar programına HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreter Eda Güner, Basın Müşaviri Birsen Çiçek Odabaşı, Konfederasyona bağlı sendikaların basın müşavirleri ile çok sayıda yerel ve yaygın medya mensubu katıldı.

Genel Başkan Mahmut Arslan, daha önceki buluşmalarda olduğu gibi yine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

1 Mayıs Bildirisi paylaşılacak

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 25 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği 1 Mayıs etkinliklerine değinerek, 1 Mayıs’ı amacına ve ruhuna uygun olarak Türkiye’nin her yerinde kutlayacaklarını söyledi.

Ayrıca, 81 il meydanında, işyerlerinde, emekçilerle buluşup 1 Mayıs bildirisini kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

1 Mayıs ve Bayram kutlaması

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.