Gayrimenkul sektörü tüm paydaşları ile bir araya gelecek

Ekonomi 26.10.2022 - 17:44, Güncelleme: 26.10.2022 - 17:44
 

Gayrimenkul sektörü tüm paydaşları ile bir araya gelecek

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) öncülüğünde düzenlenen Gayrimenkul Fuarı, "Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi", 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek. Alıcı, satıcı ve yatırımcıyı buluşturan ve 450 konsept projenin yer alacağı fuar, 15. kez kapılarını açıyor.
Sektörün profesyonellerini bir araya getirmek, işbirliklerini geliştirmek ve gayrimenkul satışlarını artırmak amacıyla 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara Sheraton Otel'de 15. Gayrimenkul Fuarı'nı - "Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi" düzenleyeceklerini belirten Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, "Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi'nde inşaat ve emlak sektörü başta olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm tarafları bir araya getirmeyi ve bu vesileyle işbirliklerini geliştirmeyi, sektörümüzü daha ileri seviyelere taşımayı amaçlıyoruz." dedi. Fuar süresince kurulacak etkileşim ve yeni işbirlikleri ile ticarete  katkı sağlanacağını ifade eden ATEM Başkanı Akçam, Türkiye'nin satış odaklı fuarı olarak nitelendirdiği organizasyonun  içeriği ve hedefleriyle ilgili şunları kaydetti: "Fuar ve Kongremiz; özel sektörün, kurumların, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşları ve diğer ulusal kuruluşların katılımı ile gerçekleştirilecek. Genel oturumların yanı sıra ikili ve çoklu görüşmelerin yapılması sağlanacak. Dünyadaki yatırım trendleri ve gelişmeler eş zamanlı olarak yurt dışından gelen panelistler aracılığı ile ziyaretçi satış kanallarına aktarılacak. Özel sektör temsilcileri bir araya gelerek, işbirliği imkanları görüşülecek, açık ve kapalı fuar alanlarında her türlü ürün ve hizmetler tanıtılabilecek ve gayrimenkul sektöründe güncel araştırma-geliştirme çalışmalarının sonuçları paylaşılabilecek. Düzenlenecek yan etkinlikler ile de en iyi uygulama örnekleri ve bilgi alışverişi sağlanacak. Ayrıca, sosyal ve kültürel programlarla iki gün sürecek dolu dolu zengin bir içerik sunulacak." Fuara ciddi oranda katılım olduğunu kaydeden Akçam, ziyaretçi profilini; konut satın almak isteyen yerli ve yabancı yatırımcı kişi ve kuruluşlar, iş yeri satın almak, kiralamak isteyen iş insanları ve sektör temsilcileri olarak açıklayarak, fuarın konsept katılımcılarını şöyle sıraladı: "Gayrimenkul satın almak isteyen Türk vatandaşları, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, Türkiye'de yaşayan yabancılar, gayrimenkul konut projeleri, yazlık evler, devremülkler, termal tesisler, ofisler, plazalar, akıllı binalar, gayrimenkul arsa ve projeleri, villa konutlar, ahşap ve prefabrik konut projeleri, mühendislik hizmeti veren firmalar, belediyeler, finans şirketleri ve yatırımcılar, bankalar, değerlendirme ve emlak pazarlama kuruluşları." Akçam, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen, katkı sunan, katılım gösteren kurum, kuruluş ve kişilere ve ayrıca fuarı düzenleyen JNR Fuarcılığa teşekkür ederek, başarılı sonuçlar temennisinde bulundu.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) öncülüğünde düzenlenen Gayrimenkul Fuarı, "Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi", 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek. Alıcı, satıcı ve yatırımcıyı buluşturan ve 450 konsept projenin yer alacağı fuar, 15. kez kapılarını açıyor.

Sektörün profesyonellerini bir araya getirmek, işbirliklerini geliştirmek ve gayrimenkul satışlarını artırmak amacıyla 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara Sheraton Otel'de 15. Gayrimenkul Fuarı'nı - "Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi" düzenleyeceklerini belirten Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, "Emlak Yatırım Fuarı ve Zirvesi'nde inşaat ve emlak sektörü başta olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm tarafları bir araya getirmeyi ve bu vesileyle işbirliklerini geliştirmeyi, sektörümüzü daha ileri seviyelere taşımayı amaçlıyoruz." dedi.

Fuar süresince kurulacak etkileşim ve yeni işbirlikleri ile ticarete  katkı sağlanacağını ifade eden ATEM Başkanı Akçam, Türkiye'nin satış odaklı fuarı olarak nitelendirdiği organizasyonun  içeriği ve hedefleriyle ilgili şunları kaydetti: " Fuar ve Kongremiz; özel sektörün, kurumların, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşları ve diğer ulusal kuruluşların katılımı ile gerçekleştirilecek. Genel oturumların yanı sıra ikili ve çoklu görüşmelerin yapılması sağlanacak. Dünyadaki yatırım trendleri ve gelişmeler eş zamanlı olarak yurt dışından gelen panelistler aracılığı ile ziyaretçi satış kanallarına aktarılacak. Özel sektör temsilcileri bir araya gelerek, işbirliği imkanları görüşülecek, açık ve kapalı fuar alanlarında her türlü ürün ve hizmetler tanıtılabilecek ve gayrimenkul sektöründe güncel araştırma-geliştirme çalışmalarının sonuçları paylaşılabilecek. Düzenlenecek yan etkinlikler ile de en iyi uygulama örnekleri ve bilgi alışverişi sağlanacak. Ayrıca, sosyal ve kültürel programlarla iki gün sürecek dolu dolu zengin bir içerik sunulacak."

Fuara ciddi oranda katılım olduğunu kaydeden Akçam, ziyaretçi profilini; konut satın almak isteyen yerli ve yabancı yatırımcı kişi ve kuruluşlar, iş yeri satın almak, kiralamak isteyen iş insanları ve sektör temsilcileri olarak açıklayarak, fuarın konsept katılımcılarını şöyle sıraladı: " Gayrimenkul satın almak isteyen Türk vatandaşları, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, Türkiye'de yaşayan yabancılar, gayrimenkul konut projeleri, yazlık evler, devremülkler, termal tesisler, ofisler, plazalar, akıllı binalar, gayrimenkul arsa ve projeleri, villa konutlar, ahşap ve prefabrik konut projeleri, mühendislik hizmeti veren firmalar, belediyeler, finans şirketleri ve yatırımcılar, bankalar, değerlendirme ve emlak pazarlama kuruluşları."

Akçam, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen, katkı sunan, katılım gösteren kurum, kuruluş ve kişilere ve ayrıca fuarı düzenleyen JNR Fuarcılığa teşekkür ederek, başarılı sonuçlar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.