Dr. Osman Yıldız: Ankara’ya yakışır

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 14:24, Güncelleme: 13.01.2021 - 14:24
 

Dr. Osman Yıldız: Ankara’ya yakışır

Dr. OSMAN YILDIZ (HAK-İŞ Genel Başkan Vekili): HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından büyük bir başarıyla gerçekleştirilen TEKNOFEST’i bütün dünya ve Türkiye gibi büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, her yıl Anadolu’nun farklı şehirlerinde kutladığımız 1 Mayısların şehirlerimize ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda büyük katkılar sağladığının farkındayız. Bu nedenle TEKNOFEST’in İstanbul dışında farklı illerde de gerçekleştirilecek olmasını son derece önemli bir adım olarak görüyor ve bu kararından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyoruz. Ülkemizin her kenti bizim için çok önemli ve kıymetli olmakla birlikte, her bir ili TEKNOFEST’e ev sahipliği yapabilecek niteliktedir. TEKNOFEST hangi şehrimizde düzenlenirse düzenlensin, en başarılı şekilde geçmesini ve amaca uygun sonuçlar vermesini dileriz. 100. Yıla yakışır Türkiye’nin Başkenti; Türkiye siyasetinin merkezi, ekonomi, üretim, sanayi, tarım, turizm, kültür ve işçi hareketi açısından önemli bir şehir olan Ankara, TEKNOFEST’e büyük bir rahatlıkla ev sahipliği yapabilecektir. TEKNOFEST’in Ankara’da yapılması, 2023 yılına giderken Ankara’nın başkent oluşunun 100 yılına da yakışacaktır. Nitelikler yerinde TEKNOFEST, bilindiği gibi “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali”dir. Ankara’da bu alanda çok önemli kamu ve özel sektör kuruluşları ile üniversite ve teknoparkları, organize sanayi bölgeleri bulunmaktadır. Ankara, bilim, teknoloji, sanayi ve üretim alanında önemli yatırımları ve insan kapasitesi ile TEKNOFEST’e ev sahipliği yapabilecek niteliklere sahiptir. ‘Başarı diliyorum’ Yayın hayatına yeni başlayan ANKHABER’in büyük bir heyecanla ve sorumlulukla başlatmış olduğu TEKNOFEST’in Ankara’da düzenlenmesine yönelik kampanyanın başarıya ulaşmasını ve bir “hayalin” gerçek olmasını diliyoruz.

Dr. OSMAN YILDIZ (HAK-İŞ Genel Başkan Vekili):

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından büyük bir başarıyla gerçekleştirilen TEKNOFEST’i bütün dünya ve Türkiye gibi büyük bir ilgiyle takip ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, her yıl Anadolu’nun farklı şehirlerinde kutladığımız 1 Mayısların şehirlerimize ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda büyük katkılar sağladığının farkındayız. Bu nedenle TEKNOFEST’in İstanbul dışında farklı illerde de gerçekleştirilecek olmasını son derece önemli bir adım olarak görüyor ve bu kararından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyoruz.

Ülkemizin her kenti bizim için çok önemli ve kıymetli olmakla birlikte, her bir ili TEKNOFEST’e ev sahipliği yapabilecek niteliktedir. TEKNOFEST hangi şehrimizde düzenlenirse düzenlensin, en başarılı şekilde geçmesini ve amaca uygun sonuçlar vermesini dileriz.

100. Yıla yakışır

Türkiye’nin Başkenti; Türkiye siyasetinin merkezi, ekonomi, üretim, sanayi, tarım, turizm, kültür ve işçi hareketi açısından önemli bir şehir olan Ankara, TEKNOFEST’e büyük bir rahatlıkla ev sahipliği yapabilecektir. TEKNOFEST’in Ankara’da yapılması, 2023 yılına giderken Ankara’nın başkent oluşunun 100 yılına da yakışacaktır.

Nitelikler yerinde

TEKNOFEST, bilindiği gibi “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali”dir. Ankara’da bu alanda çok önemli kamu ve özel sektör kuruluşları ile üniversite ve teknoparkları, organize sanayi bölgeleri bulunmaktadır. Ankara, bilim, teknoloji, sanayi ve üretim alanında önemli yatırımları ve insan kapasitesi ile TEKNOFEST’e ev sahipliği yapabilecek niteliklere sahiptir.

‘Başarı diliyorum’

Yayın hayatına yeni başlayan ANKHABER’in büyük bir heyecanla ve sorumlulukla başlatmış olduğu TEKNOFEST’in Ankara’da düzenlenmesine yönelik kampanyanın başarıya ulaşmasını ve bir “hayalin” gerçek olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.