Çubuk’a yeni Tapu Kadastro binası

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 10:39, Güncelleme: 15.12.2020 - 10:39
 

Çubuk’a yeni Tapu Kadastro binası

ANKHABER Her geçen yıl daha büyük ilgi gören ve yatırımlara sahne olan Çubuk’ta fiziki olarak yetersiz kalan Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne ait binanın yerine yenisinin yapılması için Çubuk Belediyesi ile Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Eskisi yıkılacak Çubuk Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen protokol ile Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne ait bina yıkılarak yerine yeni modern bir hizmet binası yapılacak. Protokol imzalama töreninde konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçenin hızla gelişip büyüdüğünü ve bu nedenle Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün hizmet verdiği mevcut binanın, çalışma koşullarına göre ve fiziki olarak yetersiz kaldığını söyledi. Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile yaptıkları protokolle ilçeye modern bir hizmet binası kazandıracaklarını belirten Başkan Demirbaş, şunları söyledi: “Hayırlı olsun inşallah ilçemize yeni bir tapu binası yapılması. Vatandaşlarımızın tapu işlemlerini rahat konforlu, modern bir yerde işlemlerini yapması için bugün protokolümüzü yaptık. Sayın bölge müdürümüz, genel müdürümüz, müdür yardımcılarımız da bizlere gerekli desteği verdiler. İlçemize yakışır güzel bir tapu binasını ilçemize kazandıracağız. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşanmazsa kısa bir sürede de vatandaşlarımızın hizmetine kazandıracağız. Şuanda projesi hazırlanmaya başlandı ve yaklaşık bir buçuk yılda tamamlanması hedefleniyor.” Geçici hizmet yeri Başkan Demirbaş, bina yapılana kadar tapu ve kadastro hizmetlerinin Atatürk Caddesi üzerindeki eski belediye hizmet binasında yürütüleceğini sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın girişimleriyle yeni bina yapımına başlanıldığını söyleyen Ankara Tapu ve Kadastro 1’inci Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoç ise, “Çubuk’a tapu binası yapılma noktasında belediyemiz gerçekten çok büyük gayretler gösterdi. Yeni bina yapılana kadar da Belediyenin mülkiyetindeki binayı bize tahsis ettiler. Bu nedenle hem kurum adına hem de Çubuk halkı adına teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede yeni bina yapılıp vatandaşlarımıza güzel bir ortam da hizmet vereceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu. Törenin ardından Başkan Demirbaş ve Akkoç Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün geçici süreyle hizmet vereceği eski belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu.

ANKHABER

Her geçen yıl daha büyük ilgi gören ve yatırımlara sahne olan Çubuk’ta fiziki olarak yetersiz kalan Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne ait binanın yerine yenisinin yapılması için Çubuk Belediyesi ile Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Eskisi yıkılacak

Çubuk Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen protokol ile Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne ait bina yıkılarak yerine yeni modern bir hizmet binası yapılacak.

Protokol imzalama töreninde konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçenin hızla gelişip büyüdüğünü ve bu nedenle Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün hizmet verdiği mevcut binanın, çalışma koşullarına göre ve fiziki olarak yetersiz kaldığını söyledi.

Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile yaptıkları protokolle ilçeye modern bir hizmet binası kazandıracaklarını belirten Başkan Demirbaş, şunları söyledi:

“Hayırlı olsun inşallah ilçemize yeni bir tapu binası yapılması. Vatandaşlarımızın tapu işlemlerini rahat konforlu, modern bir yerde işlemlerini yapması için bugün protokolümüzü yaptık. Sayın bölge müdürümüz, genel müdürümüz, müdür yardımcılarımız da bizlere gerekli desteği verdiler. İlçemize yakışır güzel bir tapu binasını ilçemize kazandıracağız. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşanmazsa kısa bir sürede de vatandaşlarımızın hizmetine kazandıracağız. Şuanda projesi hazırlanmaya başlandı ve yaklaşık bir buçuk yılda tamamlanması hedefleniyor.”

Geçici hizmet yeri

Başkan Demirbaş, bina yapılana kadar tapu ve kadastro hizmetlerinin Atatürk Caddesi üzerindeki eski belediye hizmet binasında yürütüleceğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın girişimleriyle yeni bina yapımına başlanıldığını söyleyen Ankara Tapu ve Kadastro 1’inci Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoç ise, “Çubuk’a tapu binası yapılma noktasında belediyemiz gerçekten çok büyük gayretler gösterdi. Yeni bina yapılana kadar da Belediyenin mülkiyetindeki binayı bize tahsis ettiler. Bu nedenle hem kurum adına hem de Çubuk halkı adına teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede yeni bina yapılıp vatandaşlarımıza güzel bir ortam da hizmet vereceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Törenin ardından Başkan Demirbaş ve Akkoç Çubuk Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün geçici süreyle hizmet vereceği eski belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.