Çoban Ressam 60. sanat yılını sergiyle kutlayacak

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2021 - 18:36, Güncelleme: 04.04.2021 - 18:36
 

Çoban Ressam 60. sanat yılını sergiyle kutlayacak

Sema KUMRULU Ünlü ressam Süleyman Şahin, nam-ı diğer Çoban Ressam 60. sanat yılını sergi açarak kutlayacak. Ressamın “Donkişotlar Serisi” isimli resim sergisi,  Ankara Kalesi Pari Sanat Galerisinde, 12 Nisan 2021 tarihinde açılacak. Sergiyle ilgili görüştüğümüz Çoban Ressam şunları söyledi: “Sanatın içinde yıllarca birer Don Kişot olduk.İçimdeki sevgiyi, çelişkileri, toplumun yaşadıklarını, barışı, tüm dünyanın kardeşçe yaşamasını ilke edinmiş bir sanatçı olarak, tüm duyarlılıkları fırçamla anlatmaya çalıştım. Doğa benim hocamdır. Doğayı delicesine seven toprak ressamıyım. Gözlemci bir sanatçı olarak gördüklerim ve yaşadıklarım benim eğitimim oldu. Halkın içindeyim, insanları çok seviyorum, Dili, dini, ırkı ne olursa olsun, hepimiz aynı Tanrıdan geliyoruz. Bu düşünceler beni rahatlatıyor, mutlu oluyorum. Dünyaya resimlerimle sunduğum güzellikleri sergimde görebilirsiniz.” 12 Nisan 2021 tarihinde açılacak olan sergi, 23 Nisan 2021 tarihine kadar sanatseverlerin ilgisine açık kalacak. Ömrünü sanata adayan Ressam Süleyman Şahin'in 60. sanat yılını kutlar, sanat dolu yıllar dileriz.

Sema KUMRULU

Ünlü ressam Süleyman Şahin, nam-ı diğer Çoban Ressam 60. sanat yılını sergi açarak kutlayacak.

Ressamın “Donkişotlar Serisi” isimli resim sergisi,  Ankara Kalesi Pari Sanat Galerisinde, 12 Nisan 2021 tarihinde açılacak.

Sergiyle ilgili görüştüğümüz Çoban Ressam şunları söyledi:

“Sanatın içinde yıllarca birer Don Kişot olduk.İçimdeki sevgiyi, çelişkileri, toplumun yaşadıklarını, barışı, tüm dünyanın kardeşçe yaşamasını ilke edinmiş bir sanatçı olarak, tüm duyarlılıkları fırçamla anlatmaya çalıştım. Doğa benim hocamdır. Doğayı delicesine seven toprak ressamıyım. Gözlemci bir sanatçı olarak gördüklerim ve yaşadıklarım benim eğitimim oldu. Halkın içindeyim, insanları çok seviyorum, Dili, dini, ırkı ne olursa olsun, hepimiz aynı Tanrıdan geliyoruz. Bu düşünceler beni rahatlatıyor, mutlu oluyorum. Dünyaya resimlerimle sunduğum güzellikleri sergimde görebilirsiniz.”

12 Nisan 2021 tarihinde açılacak olan sergi, 23 Nisan 2021 tarihine kadar sanatseverlerin ilgisine açık kalacak.

Ömrünü sanata adayan Ressam Süleyman Şahin'in 60. sanat yılını kutlar, sanat dolu yıllar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.