Bayram Kocaman’dan 24 Kasım kutlaması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2020 - 15:38, Güncelleme: 24.11.2020 - 15:38
 

Bayram Kocaman’dan 24 Kasım kutlaması

Başkent Mesleki Eğitim Vakfı Başkanı eğitimci Bayram Kocaman, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kocaman, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bu güzel ve anlamlı günün şanına yakışır şekilde kutlanması için pandemi döneminin bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Öğretmenlerimizin ellerini minnetle ve şükranla öpüyorum. Bir teknik öğretmen olarak, Çıraklık ve Mesleki Eğitimdeki kuruculuk ve ilk mesleki eğitimde başlattığım projelere ilaveten, bu gün de Türkiye İç Anadolu Belediyeler Birliği ile Başkent Mesleki Eğitim Vakfı işbirliğinde “Mesleki Eğitim İstihdam Mesleki Yerlilik Sınav ve Belgelendirme  hizmetleri protokolünü. Birlik Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar ile imzalayarak yürürlüğe koyduk. Öğretmenler Günü anısına atılan bu imza elleri öpülesi öğretmenlerimize armağan olsun.”

Başkent Mesleki Eğitim Vakfı Başkanı eğitimci Bayram Kocaman, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kocaman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bu güzel ve anlamlı günün şanına yakışır şekilde kutlanması için pandemi döneminin bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Öğretmenlerimizin ellerini minnetle ve şükranla öpüyorum. Bir teknik öğretmen olarak, Çıraklık ve Mesleki Eğitimdeki kuruculuk ve ilk mesleki eğitimde başlattığım projelere ilaveten, bu gün de Türkiye İç Anadolu Belediyeler Birliği ile Başkent Mesleki Eğitim Vakfı işbirliğinde “Mesleki Eğitim İstihdam Mesleki Yerlilik Sınav ve Belgelendirme  hizmetleri protokolünü. Birlik Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar ile imzalayarak yürürlüğe koyduk. Öğretmenler Günü anısına atılan bu imza elleri öpülesi öğretmenlerimize armağan olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.