Bakü Büyükelçimiz Bağcı, TAİB Başkanı Ahmadov ve ekibini ağırladı

Güncel 03.11.2022 - 11:59, Güncelleme: 03.11.2022 - 11:59
 

Bakü Büyükelçimiz Bağcı, TAİB Başkanı Ahmadov ve ekibini ağırladı

Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Türk Aksakkalları Birliği (TAİB) yönetimini büyükelçilikte kabul etti.
Ziyarette, TAİB kurucusu ve Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmadov ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükelçi Cahit Bağcı’yı samimi bir ortamda faaliyetler hakkında bilgilendirdi. Türkiye Büyükelçiliği'nde yapılan görüşmede Ramin Ahmadov, Büyükelçi Cahit Bağcı’ya sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ileterek kardeş Türkiye’nin büyükelçiliğinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. TAİB heyeti, ziyarette ayrıca Büyükelçi Bağcı’ya Türk Aksakkalları Birliği’nin faaliyetlerini, hayata geçirilen projeleri ve Türk Dünyası ile ilgili çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Ziyarette ayrıca önümüzdeki süreçte TAİB heyeti ile Türkiye Büyükelçiliği’nin daha sık iş birliği yapılması konusunda toplantı düzenlenmesine karar verildi. Ziyarette TAİB Yönetim Ofisi Başkanı Nicat Dağlar ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Elnur Eltürk de yer aldı.
Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Türk Aksakkalları Birliği (TAİB) yönetimini büyükelçilikte kabul etti.

Ziyarette, TAİB kurucusu ve Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmadov ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükelçi Cahit Bağcı’yı samimi bir ortamda faaliyetler hakkında bilgilendirdi.

Türkiye Büyükelçiliği'nde yapılan görüşmede Ramin Ahmadov, Büyükelçi Cahit Bağcı’ya sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ileterek kardeş Türkiye’nin büyükelçiliğinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

TAİB heyeti, ziyarette ayrıca Büyükelçi Bağcı’ya Türk Aksakkalları Birliği’nin faaliyetlerini, hayata geçirilen projeleri ve Türk Dünyası ile ilgili çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Ziyarette ayrıca önümüzdeki süreçte TAİB heyeti ile Türkiye Büyükelçiliği’nin daha sık iş birliği yapılması konusunda toplantı düzenlenmesine karar verildi. Ziyarette TAİB Yönetim Ofisi Başkanı Nicat Dağlar ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Elnur Eltürk de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.