Balıkesirliler Derneği, 23 Nisan aşkına dev bayrak astı

Yerel 23.04.2024 - 00:31, Güncelleme: 23.04.2024 - 00:31
 

Balıkesirliler Derneği, 23 Nisan aşkına dev bayrak astı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanırken Başkanlığını Servet Camgöz’ün yaptığı, Ankara Balıkesirliler Derneği, Dernek binasının bulunduğu sokağa dev Türk bayrağı astı…
DÜNYA ÇOCUKLARI TBMM’DE Bayram dolayısıyla yurdun her köşesinde geniş çaplı etkinlikler düzenleniyor. Kutlamalar kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, dünyanın birçok ülkesinden ülkemize gelen çocukların katıldığı “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu”nun açılışını yaparken birçok sivil toplum kuruluşu da kendi çapında katkı sağlıyor.   ANKARA BALIKASERLİLER DERNEĞİ Ankara Balıkesirliler Derneği, kutlamalara bayrak asarak katıldı. Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Kuvayı Milliyenin başşehri Balıkesir’dir. Hemşehrilerimizin Ankara'daki tek derneği Ankara Balıkesirliler Derneği’dir. Dernek olarak her Ulusal Bayramımızda yaptığı gibi yine Binamızı ve bulunduğu sokağı dev Türk bayrağıyla donattık. Devasa boyuttaki şanlı Türk bayrağımızı sokağın karşısındaki komşu daire ile balkonlardan bağlayıp sokağımızda dalgalandırdık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanırken Başkanlığını Servet Camgöz’ün yaptığı, Ankara Balıkesirliler Derneği, Dernek binasının bulunduğu sokağa dev Türk bayrağı astı…

DÜNYA ÇOCUKLARI TBMM’DE

Bayram dolayısıyla yurdun her köşesinde geniş çaplı etkinlikler düzenleniyor.

Kutlamalar kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, dünyanın birçok ülkesinden ülkemize gelen çocukların katıldığı “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu”nun açılışını yaparken birçok sivil toplum kuruluşu da kendi çapında katkı sağlıyor.

 

ANKARA BALIKASERLİLER DERNEĞİ

Ankara Balıkesirliler Derneği, kutlamalara bayrak asarak katıldı.

Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Kuvayı Milliyenin başşehri Balıkesir’dir. Hemşehrilerimizin Ankara'daki tek derneği Ankara Balıkesirliler Derneği’dir. Dernek olarak her Ulusal Bayramımızda yaptığı gibi yine Binamızı ve bulunduğu sokağı dev Türk bayrağıyla donattık.

Devasa boyuttaki şanlı Türk bayrağımızı sokağın karşısındaki komşu daire ile balkonlardan bağlayıp sokağımızda dalgalandırdık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.