Aytaç Bingöl’den ‘birlik’ çağrısı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 10:24, Güncelleme: 01.01.2021 - 10:24
 

Aytaç Bingöl’den ‘birlik’ çağrısı

ANKHABER Keçiören Yozgatlılar Derneği Gençlik Kollar Başkanı Aytaç Bingöl, birlik içinde hareket ettiği takdirde Yozgatlıların tüm hedeflerine ulaşabileceğini söyledi. Amaca ulaşmak kolaylaşır Gazetemize açıklamalarda bulunan Aytaç Bingöl, “Ankara’da yaklaşık 400 bin Yozgatlı yaşıyor. Böylesine büyük bir kitle birlikte yol almayı, beraber hareket etmeyi başarırsa siyasette, ticarette, bürokraside ve tüm temsil makamlarında hak ettiği yeri alacaktır” dedi. Derneklere üyelik çağrısı İnsanların artık haklarını, hukuklarını sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla da aradığını, koruduğunu belirten Aytaç Bingöl, şunları söyledi: “Birlikte hareketin adresi sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu amaçla kurulmuş olan çok sayıda derneğimiz var. Hemşehrilerimizi bu derneklere üye olmaya çağırıyorum.”

ANKHABER

Keçiören Yozgatlılar Derneği Gençlik Kollar Başkanı Aytaç Bingöl, birlik içinde hareket ettiği takdirde Yozgatlıların tüm hedeflerine ulaşabileceğini söyledi.

Amaca ulaşmak kolaylaşır

Gazetemize açıklamalarda bulunan Aytaç Bingöl, “Ankara’da yaklaşık 400 bin Yozgatlı yaşıyor. Böylesine büyük bir kitle birlikte yol almayı, beraber hareket etmeyi başarırsa siyasette, ticarette, bürokraside ve tüm temsil makamlarında hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

Derneklere üyelik çağrısı

İnsanların artık haklarını, hukuklarını sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla da aradığını, koruduğunu belirten Aytaç Bingöl, şunları söyledi:

“Birlikte hareketin adresi sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu amaçla kurulmuş olan çok sayıda derneğimiz var. Hemşehrilerimizi bu derneklere üye olmaya çağırıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.