Ankara Hekimhanlılar Pilava Kaşık Sallama Etkinliği

Kültür-Sanat 19.12.2023 - 06:17, Güncelleme: 19.12.2023 - 06:17
 

Ankara Hekimhanlılar Pilava Kaşık Sallama Etkinliği

Sema KUMRULU / Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, etkinliklerine bir yenisini ekledi.
   17 Aralık 2023 tarihinde Alba Otel'de gerçekleşen ''Geleneksel Hekimhan Bulgur Pilavı Kaşık Sallama'' etkinliğinde Hekimhanlılar bir araya geldi.    Etkinliğe: Eski Adalet Bakan Seyfi Oktay, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Çankaya Belediye Başkanlığı aday adayı Tezcan Karakuş Candan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Deniz Çakır, Ankara Malatya Dernek Başkanı Battal Yıldız, Hekimhan Dergisi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Süleyman Özerol,  Hekimhan'a çok emeği geçen İsmail Adıgüzel ve birçok Hekimhanlı siyaset ve iş insanı katıldı.    Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu,  ''Sevgili Hekimhanlılar, çarşı pınarından su içenler, Hekimhan'a sevgisini verenler, sevgisini alanlar, bir Hekimhanlı ile tokalaşanlar, Hekimhan'dan yolu geçenler hoş geldiniz'' diyerek başladığı konuşmasına, ''Nice etkinliklerde buluşmak, aydınlık yarınları birlikte kurmak dileğiyle'' diyerek katılanlara teşekkür etti. Ardından Hekimhan'a emeği geçenlere plaket takdim edildi.   Etkinlik: konuklara sunulan etli pilav eşliğinde Kenan Şahbudak ve Hüseyin Yılmaz'ın memleket türküleri ile devam etti.    Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu'na bu güzel etkinliğe daveti için teşekkür ediyorum.
Sema KUMRULU / Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, etkinliklerine bir yenisini ekledi.

   17 Aralık 2023 tarihinde Alba Otel'de gerçekleşen ''Geleneksel Hekimhan Bulgur Pilavı Kaşık Sallama'' etkinliğinde Hekimhanlılar bir araya geldi.

   Etkinliğe: Eski Adalet Bakan Seyfi Oktay, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Çankaya Belediye Başkanlığı aday adayı Tezcan Karakuş Candan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Deniz Çakır, Ankara Malatya Dernek Başkanı Battal Yıldız, Hekimhan Dergisi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Süleyman Özerol,  Hekimhan'a çok emeği geçen İsmail Adıgüzel ve birçok Hekimhanlı siyaset ve iş insanı katıldı.

   Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu,  ''Sevgili Hekimhanlılar, çarşı pınarından su içenler, Hekimhan'a sevgisini verenler, sevgisini alanlar, bir Hekimhanlı ile tokalaşanlar, Hekimhan'dan yolu geçenler hoş geldiniz'' diyerek başladığı konuşmasına, ''Nice etkinliklerde buluşmak, aydınlık yarınları birlikte kurmak dileğiyle'' diyerek katılanlara teşekkür etti. Ardından Hekimhan'a emeği geçenlere plaket takdim edildi.

  Etkinlik: konuklara sunulan etli pilav eşliğinde Kenan Şahbudak ve Hüseyin Yılmaz'ın memleket türküleri ile devam etti.

   Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu'na bu güzel etkinliğe daveti için teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.