‘Ankara Çağı’na SPOR damgası!

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2021 - 22:45, Güncelleme: 15.06.2021 - 22:45
 

‘Ankara Çağı’na SPOR damgası!

ANKHABER-ÖZEL Futbolda başkent takımlarının sapır sapır döküldüğü, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin Süper Lig’den düştüğü ortamda, kentte sporu ayağa kaldırma adına çok önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut’u ağırladı. Buluşma, projeler arenasına dönüştü. Grup Sözcüsü Murat Kandazoğlu, ‘salgına rağmen çalıştık’ dedi. Kenan Nuhut: Birlik, liyakat Birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan ve Büyükşehir Belediyesi’nin spora katkılarına vurgu yapan Kenan Nuhut, “MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği yeni başkanları ile ve sağlanacak katkılarla başkenti en iyi şekilde temsil edecektir” diyerek, şunları söyledi: “Olimpiyatların ardından gerçekleşecek olan federasyon seçimlerinde liyakatin öne çıkmasını istiyoruz. Olimpiyatlara daha fazla sporcu gönderen bir Türkiye için sporda siyasetin son bulması gerekiyor. Türk gençliğine hitap edecek yeni bir spor yasası hedefliyoruz. Ankara’da 19 Mayıs Stadyumu’nun yıkılmasından sonra mağduriyet arttı. Amatör kulüplere yapılan destek noktasında da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları sürüyor.” Halil İbrahim Yılmaz: Öncü olalım Kent aidiyetinin artması gerektiğini hatırlatan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise “Spor ekonomisinden Ankara daha fazla pay almalı” diyerek, şunları kaydetti: “Başarı, birlikteliğin her alanda uygulanacağı yaşam reçetesiyle olabilir. Başkent sporuna katkı sunmak AKK için önemli. Ankara birliktelik için öncü olmalı. 81 ile örnek bir iklim oluşturulabilir. Milli maçlara ev sahipliği yapan, çok yönlü gelir elde eden bir kent oluşturulmalı.”

ANKHABER-ÖZEL

Futbolda başkent takımlarının sapır sapır döküldüğü, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin Süper Lig’den düştüğü ortamda, kentte sporu ayağa kaldırma adına çok önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut’u ağırladı. Buluşma, projeler arenasına dönüştü. Grup Sözcüsü Murat Kandazoğlu, ‘salgına rağmen çalıştık’ dedi.

Kenan Nuhut: Birlik, liyakat

Birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan ve Büyükşehir Belediyesi’nin spora katkılarına vurgu yapan Kenan Nuhut, “MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği yeni başkanları ile ve sağlanacak katkılarla başkenti en iyi şekilde temsil edecektir” diyerek, şunları söyledi:

“Olimpiyatların ardından gerçekleşecek olan federasyon seçimlerinde liyakatin öne çıkmasını istiyoruz. Olimpiyatlara daha fazla sporcu gönderen bir Türkiye için sporda siyasetin son bulması gerekiyor. Türk gençliğine hitap edecek yeni bir spor yasası hedefliyoruz. Ankara’da 19 Mayıs Stadyumu’nun yıkılmasından sonra mağduriyet arttı. Amatör kulüplere yapılan destek noktasında da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları sürüyor.”

Halil İbrahim Yılmaz: Öncü olalım

Kent aidiyetinin artması gerektiğini hatırlatan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise “Spor ekonomisinden Ankara daha fazla pay almalı” diyerek, şunları kaydetti:

“Başarı, birlikteliğin her alanda uygulanacağı yaşam reçetesiyle olabilir. Başkent sporuna katkı sunmak AKK için önemli. Ankara birliktelik için öncü olmalı. 81 ile örnek bir iklim oluşturulabilir. Milli maçlara ev sahipliği yapan, çok yönlü gelir elde eden bir kent oluşturulmalı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.