‘ANKARA ÇAĞI’

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2021 - 13:39, Güncelleme: 14.04.2021 - 13:39
 

‘ANKARA ÇAĞI’

Gazeteniz ANKHABER’in “ANKARA ÇAĞI” olarak adlandırdığı sürece katkı sunan önemli bir buluşma daha gerçekleşti. Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan ‘Ortak Akıl’ ağı Ankara Valisi, ATO, ASO, ATB, ANKESOP, AKK, Ankara Kulübü ve Başkent Ankara Meclisi başkanlarının katılımı ile yapılan “Ankara İçin Ortak Akıl” toplantısında önemli projeler konuşuldu. ANKHABER Çağdaş bir başkentliğe yakışır Ankara için son yıllarda atılan adımlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Ortaya konan projeleri ve yaşanan gelişmeleri anlatmak için gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Dursun Erkılıç’ın “ANKARA ÇAĞI” olarak adlandırdığı bu sürece katkı sunan önemli bir buluşma daha gerçekleşti. Ankara için… Bu toplantıya başta Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan olmak üzere pek çok mülki, idari amir ile bürokrat, sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve üyeleri katıldı. Ankara Valisi, ATO, ASO, ATB, ANKESOP, AKK, Ankara Kulübü ve Başkent Ankara Meclisi Başkanlarının katılımı ile ASO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Ankara İçin Ortak Akıl” toplantısında Ankara’ya ilişkin projeler konuşuldu. Kimler katıldı Ankara Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “2023 / Ankara’nın Geleceği İçin Ortak Akıl Buluşması”nda Nevzat Ceylan’ın yanı sıra Ankara Valisi Vasif Şahin, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özarslan, TCDD Demiryolu Yapım Dairesi Başkanı Mustafa Babal, Başkent Ankara Meclisi Başkan Yardımcıları Ahmet Koç ve Erdoğan Yıldırım katıldı. Neler konuşuldu Toplantıda, Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan’ın öncülük ettiği Ankara-İstanbul yeni nesil hızlı tren projesi ile Sakarya Meydan Muharebesi 100 yıl kutlamaları konuşuldu. Katılımcılar konulara ilişkin görüş ve değerlendirmelerini dile getirdi.

Gazeteniz ANKHABER’in “ANKARA ÇAĞI” olarak adlandırdığı sürece katkı sunan önemli bir buluşma daha gerçekleşti. Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan

‘Ortak Akıl’ ağı

Ankara Valisi, ATO, ASO, ATB, ANKESOP, AKK, Ankara Kulübü ve Başkent Ankara Meclisi başkanlarının katılımı ile yapılan “Ankara İçin Ortak Akıl” toplantısında önemli projeler konuşuldu.

ANKHABER

Çağdaş bir başkentliğe yakışır Ankara için son yıllarda atılan adımlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Ortaya konan projeleri ve yaşanan gelişmeleri anlatmak için gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Dursun Erkılıç’ın “ANKARA ÇAĞI” olarak adlandırdığı bu sürece katkı sunan önemli bir buluşma daha gerçekleşti.

Ankara için…

Bu toplantıya başta Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan olmak üzere pek çok mülki, idari amir ile bürokrat, sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve üyeleri katıldı.

Ankara Valisi, ATO, ASO, ATB, ANKESOP, AKK, Ankara Kulübü ve Başkent Ankara Meclisi Başkanlarının katılımı ile ASO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Ankara İçin Ortak Akıl” toplantısında Ankara’ya ilişkin projeler konuşuldu.

Kimler katıldı

Ankara Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “2023 / Ankara’nın Geleceği İçin Ortak Akıl Buluşması”nda Nevzat Ceylan’ın yanı sıra Ankara Valisi Vasif Şahin, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özarslan, TCDD Demiryolu Yapım Dairesi Başkanı Mustafa Babal, Başkent Ankara Meclisi Başkan Yardımcıları Ahmet Koç ve Erdoğan Yıldırım katıldı.

Neler konuşuldu

Toplantıda, Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan’ın öncülük ettiği Ankara-İstanbul yeni nesil hızlı tren projesi ile Sakarya Meydan Muharebesi 100 yıl kutlamaları konuşuldu. Katılımcılar konulara ilişkin görüş ve değerlendirmelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.