Ali Öcal’ı ödül almış kadar sevindiren ödül!

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2021 - 09:46, Güncelleme: 20.01.2021 - 09:46
 

Ali Öcal’ı ödül almış kadar sevindiren ödül!

ANKHABER Ankara spor medyasının ağabeylerinden, spor deryası, amatör dostu gazeteci Ali Öcal, bugünlerde farklı bir onuru yaşıyor. “2021 yılının ilk ödülü sporankara.org internet sitesinden geldi” diyen Ali Öcal, “Bu kez farklı bir ödül oldu” dediği olayı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şöyle anlattı: “Ödül bu yıl 35 yıllık hayat arkadaşım Şerife Öcal'a takdim edildi. Çok farklı duygular yaşatan bir ödüllendirmeydi. Metin Karagöz ve ekibine teşekkür ediyorum bu anlamlı jestlerinden ötürü. Şahsıma verilen tüm ödüllerin en büyük ilham kaynağı hep Şerife Hanım olmuştur. Bugüne kadar ne başardıksa O’nun desteği ile olmuştur. Şerife Hanım ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada, “Bu ödülü amatör spor ve gençliğe hizmet eden tüm basın mensuplarının hanımları için alıyorum” dedi. Biz bu ödülleri hep bir borç senedi olarak kabul edip, ülke sporuna ve gençliğe hizmete devam edeceğiz. Ödül alan herkesi kutluyoruz...”

ANKHABER

Ankara spor medyasının ağabeylerinden, spor deryası, amatör dostu gazeteci Ali Öcal, bugünlerde farklı bir onuru yaşıyor. “2021 yılının ilk ödülü sporankara.org internet sitesinden geldi” diyen Ali Öcal, “Bu kez farklı bir ödül oldu” dediği olayı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şöyle anlattı:

“Ödül bu yıl 35 yıllık hayat arkadaşım Şerife Öcal'a takdim edildi. Çok farklı duygular yaşatan bir ödüllendirmeydi. Metin Karagöz ve ekibine teşekkür ediyorum bu anlamlı jestlerinden ötürü. Şahsıma verilen tüm ödüllerin en büyük ilham kaynağı hep Şerife Hanım olmuştur. Bugüne kadar ne başardıksa O’nun desteği ile olmuştur. Şerife Hanım ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada, “Bu ödülü amatör spor ve gençliğe hizmet eden tüm basın mensuplarının hanımları için alıyorum” dedi. Biz bu ödülleri hep bir borç senedi olarak kabul edip, ülke sporuna ve gençliğe hizmete devam edeceğiz. Ödül alan herkesi kutluyoruz...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.