Ahmet Koç’tan önemli bir imza

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2021 - 18:40, Güncelleme: 01.08.2021 - 18:40
 

Ahmet Koç’tan önemli bir imza

ANKHABER Koronavirüs salgını yüzünden aksayan eğitim faaliyetleri öğrencileri olumsuz yönde etkilerken bu olumsuzlukları giderici çalışmalar da yapılıyor. Buna örnek bir imzayı Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç attı. Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu ile özel eğitim kurumları arasında öğrenciler için büyük önem taşıyan bir belgeye imza atıldı. Ahmet Koç, konuyla ilgili bilgi verirken, “Koronavirüs belasından kurtulup da inşallah normal hayata ve normal eğitim sistemine döndüğümüzde öğrencilerimiz için yepyeni bir süreç başlayacak. İmzaladığımız protokol kapsamında özel okul ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize yönelik indirim uygulaması başlatılmıştır” dedi.

ANKHABER

Koronavirüs salgını yüzünden aksayan eğitim faaliyetleri öğrencileri olumsuz yönde etkilerken bu olumsuzlukları giderici çalışmalar da yapılıyor.

Buna örnek bir imzayı Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç attı.

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu ile özel eğitim kurumları arasında öğrenciler için büyük önem taşıyan bir belgeye imza atıldı.

Ahmet Koç, konuyla ilgili bilgi verirken, “Koronavirüs belasından kurtulup da inşallah normal hayata ve normal eğitim sistemine döndüğümüzde öğrencilerimiz için yepyeni bir süreç başlayacak. İmzaladığımız protokol kapsamında özel okul ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize yönelik indirim uygulaması başlatılmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.