AHİD Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin: Güzel bir ekip olduk

Ankara 23.12.2022 - 10:56, Güncelleme: 23.12.2022 - 10:56
 

AHİD Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin: Güzel bir ekip olduk

AHİD kadınları kahvaltıda buluştu. Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin, “Başkanımız Hilmi Yaman’a teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip olduk" dedi...
ANKHABER Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Merkez yeni seçilen kadın kolları yönetimi düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM Güçlü Kadın Güçlü Sivil Toplum diyen Genel Başkan Hilmi Yaman, “Bizler Ankaralılar Derneği olarak Ankaramıza birlik ve beraberliğin gücünü her anlamda gösteriyoruz. Genel merkez ve şubelerimizle gücümüze güç katıyoruz. Kadın kolları ve gençlik kolları bu gücün en önemli unsurları. Güçlü kadın, güçlü sivil toplum diyerek çıktığımız yolda kadın kollarımıza seçilen siz değerli kadınlarımıza çalışmalarınızda başarılar diliyor, bugün gerçekleşen bu kahvaltılı toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. "GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ" Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin konuşmasında; “Başkanımız Hilmi Yaman’a teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip olduk, birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar güzel işler başarmış olan ve bugün bize bayrağı teslim eden önceki dönem kadın kollarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Yürütme kurulumuzu belirledik, görev dağılımlarımızı yapacağız. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
AHİD kadınları kahvaltıda buluştu. Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin, “Başkanımız Hilmi Yaman’a teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip olduk" dedi...

ANKHABER

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Merkez yeni seçilen kadın kolları yönetimi düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM

Güçlü Kadın Güçlü Sivil Toplum diyen Genel Başkan Hilmi Yaman, “Bizler Ankaralılar Derneği olarak Ankaramıza birlik ve beraberliğin gücünü her anlamda gösteriyoruz. Genel merkez ve şubelerimizle gücümüze güç katıyoruz. Kadın kolları ve gençlik kolları bu gücün en önemli unsurları. Güçlü kadın, güçlü sivil toplum diyerek çıktığımız yolda kadın kollarımıza seçilen siz değerli kadınlarımıza çalışmalarınızda başarılar diliyor, bugün gerçekleşen bu kahvaltılı toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ"

Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin konuşmasında; “Başkanımız Hilmi Yaman’a teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip olduk, birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar güzel işler başarmış olan ve bugün bize bayrağı teslim eden önceki dönem kadın kollarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Yürütme kurulumuzu belirledik, görev dağılımlarımızı yapacağız. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.