Gülfidan Bereket
Köşe Yazarı
Gülfidan Bereket
 

Çalışanlarınız işine ne kadar bağlı?

Ali ailesiyle beraber hafta sonu tatilinden dönerken küçük ayısı Yumuş’u otelde unuttuğunu farkeder ve ağlamaya başlar. Doğduğundan beri hiç yanından ayırmamıştır çünkü. 5 yıllık uzun bir arkadaşlık, dile kolay. Eve artık yaklaşmışlardır, otele geri dönmeleri mümkün değildir. Babası resepsiyonu arar. -Merhabalar, Biz 204 no.lu odadan bugün çıkış yaptık. Oğlum küçük ayısını odada unuttu. Yumuş onun yanından hiç ayrılmazdı ve şu anda küçük ayısının canının çok sıkkın olduğunu düşünerek çok ağlıyor. Rica etsem telefonda oğluma Yumuş’un keyfinin yerinde olduğunu söyler misiniz? -Tabii ki beyefendi. İzin verirseniz önce yukarı çıkıp Yumuş’u bulayım. 5 dakika içinde ararım sizi. -Harika. Çok teşekkür ederim. Bekliyorum. 5 dakika sonra görevli telefon eder. -Beyefendi. Yumuş’u buldum. Oğlunuzla konuşabilir miyim? -Tabii ki. Hemen veriyorum. Ali büyük bir heyecanla telefonu alır. -Ali Bey merhabalar. Yumuş’u odada dinlenirken buldum. Hayatından çok memnun. Birazdan akşam yemeği için restorana ineceğini söyledi. Size de selam gönderdi. Ali artık ağlamayı kesmiştir. Görevli bununla da yetinmeyip Yumuş’u havuz kenarında gözünde gözlük güneşlenirken, spor salonunda koşu bandı üstünde, SPA’da masaj yaptırırken çeşitli fotoğraflarını çeker ve Ali’ye gönderir. Ertesi gün ise Yumuş’u  kargo ile yola çıkarır. Resepsiyon görevlisi sayesinde otel artık Ali ve ailesi için vazgeçilmez olur. Sizce bu resepsiyon görevlisinin görev talimatında ne yazıyordur? Sizin çalışanlarınız müşterilerinizi mutlu etmek için gerektiğinde insiyatif alıyorlar mı? Bereketli günleriniz olsun.
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı

Çalışanlarınız işine ne kadar bağlı?

Ali ailesiyle beraber hafta sonu tatilinden dönerken küçük ayısı Yumuş’u otelde unuttuğunu farkeder ve ağlamaya başlar. Doğduğundan beri hiç yanından ayırmamıştır çünkü. 5 yıllık uzun bir arkadaşlık, dile kolay.
Eve artık yaklaşmışlardır, otele geri dönmeleri mümkün değildir. Babası resepsiyonu arar.

-Merhabalar, Biz 204 no.lu odadan bugün çıkış yaptık. Oğlum küçük ayısını odada unuttu. Yumuş onun yanından hiç ayrılmazdı ve şu anda küçük ayısının canının çok sıkkın olduğunu düşünerek çok ağlıyor. Rica etsem telefonda oğluma Yumuş’un keyfinin yerinde olduğunu söyler misiniz?

-Tabii ki beyefendi. İzin verirseniz önce yukarı çıkıp Yumuş’u bulayım. 5 dakika içinde ararım sizi.
-Harika. Çok teşekkür ederim. Bekliyorum.
5 dakika sonra görevli telefon eder.
-Beyefendi. Yumuş’u buldum. Oğlunuzla konuşabilir miyim?
-Tabii ki. Hemen veriyorum.

Ali büyük bir heyecanla telefonu alır.
-Ali Bey merhabalar. Yumuş’u odada dinlenirken buldum. Hayatından çok memnun. Birazdan akşam yemeği için restorana ineceğini söyledi. Size de selam gönderdi.
Ali artık ağlamayı kesmiştir.
Görevli bununla da yetinmeyip Yumuş’u havuz kenarında gözünde gözlük güneşlenirken, spor salonunda koşu bandı üstünde, SPA’da masaj yaptırırken çeşitli fotoğraflarını çeker ve Ali’ye gönderir. Ertesi gün ise Yumuş’u  kargo ile yola çıkarır.

Resepsiyon görevlisi sayesinde otel artık Ali ve ailesi için vazgeçilmez olur.
Sizce bu resepsiyon görevlisinin görev talimatında ne yazıyordur?

Sizin çalışanlarınız müşterilerinizi mutlu etmek için gerektiğinde insiyatif alıyorlar mı?

Bereketli günleriniz olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.