Gülfidan Bereket
Köşe Yazarı
Gülfidan Bereket
 

Başarıyı planlamıyorsanız başarısızlığı planlıyorsunuz

‘Bir yıl içinde neleri başarmak istersiniz?’ Bu soruya verdiğimiz cevaplar, genelde yapabileceklerimizin çok üzerinde olur ve çoğunu başaramadığımız için pes ederiz. ‘10 yıl içinde neleri başarmak istersiniz?’ Bu soruya verdiğimiz cevaplar ise, genelde yapabileceklerimizin çok altında kalır. Zaman hızla geçer ve geriye dönüp bakar, ‘ bir arpa boyu yol alamadığımızı’ farkederiz. Akıllı hedefler koymak başarıya ulaşmanın ilk adımıdır. Sonra da onlara ulaşmamızı sağlayacak adım adım yol planını oluşturmak gerekir. ActionCOACH Türkiye ekibi, 16 ve 18 Eylül’de toplam 7 saatlik 2 oturumda GrowthCLUB - 90 Günlük İş Planı Hazırlama Çalıştayı düzenledi. Çevrimiçi ortamda Türkiye’nin değişik illerinden 50+ işletme sahibi bir araya geldi. İşletme Koçlarının rehberliğinde 2021 yılının son çeyreğini planladılar. Zaman yönetimi, finans yönetimi, ekip yönetimi, sistem yönetimi, pazarlama, satış, ürün ve hizmette tutarlılık ve kalite gibi pek çok konuda şirketlerine yukarıdan bakma fırsatı buldular. Mevcut durumlarını değerlendirdiler. Sonrasında yıl sonu hedeflerini belirlediler. Bu hedeflere ulaşmak için planlama kitapçığında yer alan her maddeye adım adım bakarak aksiyon planlarını oluşturdular.. Artık sıra aksiyon planlarını disiplin ve tutarlılıkla her hafta hayata geçirmekte. Böylelikle zamanı ve ekiplerini daha verimli yönetecekler. Sizin planlarınız hazır mı? Nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Bereketli günleriniz olsun.
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı

Başarıyı planlamıyorsanız başarısızlığı planlıyorsunuz

‘Bir yıl içinde neleri başarmak istersiniz?’

Bu soruya verdiğimiz cevaplar, genelde yapabileceklerimizin çok üzerinde olur ve çoğunu başaramadığımız için pes ederiz.

‘10 yıl içinde neleri başarmak istersiniz?’

Bu soruya verdiğimiz cevaplar ise, genelde yapabileceklerimizin çok altında kalır. Zaman hızla geçer ve geriye dönüp bakar, ‘ bir arpa boyu yol alamadığımızı’ farkederiz.

Akıllı hedefler koymak başarıya ulaşmanın ilk adımıdır. Sonra da onlara ulaşmamızı sağlayacak adım adım yol planını oluşturmak gerekir.

ActionCOACH Türkiye ekibi, 16 ve 18 Eylül’de toplam 7 saatlik 2 oturumda GrowthCLUB - 90 Günlük İş Planı Hazırlama Çalıştayı düzenledi. Çevrimiçi ortamda Türkiye’nin değişik illerinden 50+ işletme sahibi bir araya geldi.

İşletme Koçlarının rehberliğinde 2021 yılının son çeyreğini planladılar. Zaman yönetimi, finans yönetimi, ekip yönetimi, sistem yönetimi, pazarlama, satış, ürün ve hizmette tutarlılık ve kalite gibi pek çok konuda şirketlerine yukarıdan bakma fırsatı buldular. Mevcut durumlarını değerlendirdiler. Sonrasında yıl sonu hedeflerini belirlediler. Bu hedeflere ulaşmak için planlama kitapçığında yer alan her maddeye adım adım bakarak aksiyon planlarını oluşturdular..

Artık sıra aksiyon planlarını disiplin ve tutarlılıkla her hafta hayata geçirmekte. Böylelikle zamanı ve ekiplerini daha verimli yönetecekler.

Sizin planlarınız hazır mı?

Nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.
Bereketli günleriniz olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.