Gülfidan Bereket
Köşe Yazarı
Gülfidan Bereket
 

6 adımda kârlı ve ticari işletme

İşletme sahipleri niye bir işletme kurarlar? Daha çok para kazanmak, daha iyi bir yaşam standardına sahip olmak veya aile ile daha çok vakit geçirmek için. Bununla birlikte birçoğu istediği kadar para kazanamaz, ailesine gerektiği kadar vakit ayıramaz ya da ekiple iş arasında sıkışıp kalır. ActionCOACH’un dünyanın 80 ülkesinde başarıyla uyguladığı 6 ADIM METODOLOJİSİ sayesinde işletme sahipleri, işin başında olmasalar bile tıkır tıkır çalışan karlı ve ticari bir işletmeye sahip olabilirler. 6 ADIM’ın ber birine tek tek bakalım: 1.ADIM – TEMEL: İşletmenin açık ve net bir vizyonu tanımlanmalıdır. Sunulan ürün ya da hizmette tutarlı bir şekilde kalite sağlanmalıdır. Etkin zaman ve finans yönetimi uygulanmalıdır. 2.ADIM – NAKİT AKIŞI YARATMAK: Potansiyel müşteri sayısı, dönüşüm oranı, işlem adedi, ortalama satış tutarı ve net kar marjı düzenli olarak takip edilmelidir. 3.ADIM – SİSTEM: Kim, ne zaman, ne yapacak, nasıl yapacak, nerede yapacak, kime rapor edecek gibi soruların cevapları net olmalı ve herkes tarafından bilinmelidir. 4.ADIM – TAKIM: Doğru insan doğru iştedir. Ortak hedefler ve aksiyon planı vardır. İşletme sahibi ekibe odaklanır. Ekip işi yürütür. 5.ADIM: SİNERJİ: İşin başında bir Genel Müdür vardır. Kurallara göre işi yürütür. 6.ADIM: SONUÇLAR: Elde edilen pasif gelirle başka işlere, başka yatırımlara yönelmek mümkündür. 6 ADIM Metodolojisini işletmenizde uygulamak istiyorsanız hemen bir ActionCOACH İşletme koçu ile iletişime geçebilirsiniz. Bereketli günleriniz olsun.
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı

6 adımda kârlı ve ticari işletme

İşletme sahipleri niye bir işletme kurarlar? Daha çok para kazanmak, daha iyi bir yaşam standardına sahip olmak veya aile ile daha çok vakit geçirmek için. Bununla birlikte birçoğu istediği kadar para kazanamaz, ailesine gerektiği kadar vakit ayıramaz ya da ekiple iş arasında sıkışıp kalır.

ActionCOACH’un dünyanın 80 ülkesinde başarıyla uyguladığı 6 ADIM METODOLOJİSİ sayesinde işletme sahipleri, işin başında olmasalar bile tıkır tıkır çalışan karlı ve ticari bir işletmeye sahip olabilirler.

6 ADIM’ın ber birine tek tek bakalım:

1.ADIM – TEMEL: İşletmenin açık ve net bir vizyonu tanımlanmalıdır. Sunulan ürün ya da hizmette tutarlı bir şekilde kalite sağlanmalıdır. Etkin zaman ve finans yönetimi uygulanmalıdır.

2.ADIM – NAKİT AKIŞI YARATMAK: Potansiyel müşteri sayısı, dönüşüm oranı, işlem adedi, ortalama satış tutarı ve net kar marjı düzenli olarak takip edilmelidir.

3.ADIM – SİSTEM: Kim, ne zaman, ne yapacak, nasıl yapacak, nerede yapacak, kime rapor edecek gibi soruların cevapları net olmalı ve herkes tarafından bilinmelidir.

4.ADIM – TAKIM: Doğru insan doğru iştedir. Ortak hedefler ve aksiyon planı vardır. İşletme sahibi ekibe odaklanır. Ekip işi yürütür.

5.ADIM: SİNERJİ: İşin başında bir Genel Müdür vardır. Kurallara göre işi yürütür.

6.ADIM: SONUÇLAR: Elde edilen pasif gelirle başka işlere, başka yatırımlara yönelmek mümkündür.

6 ADIM Metodolojisini işletmenizde uygulamak istiyorsanız hemen bir ActionCOACH İşletme koçu ile iletişime geçebilirsiniz.

Bereketli günleriniz olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.