Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Merkür Yay Burcu’nda: KEŞİF ODAKLI ZİHİN…

17 Kasım-7 Aralık 2022 tarihleri arasında iletişim gezegeni Merkür, Yay Burcu’nda… Böylece transit süresince Yay burcunun ana arketipleri Merkür üzerinden yansıma yapmaya başlıyor. Astroloji’de Merkür düşünsel mevzularla bağlantılıdır. Başka bir açıdan aklımızı nasıl kullandığımızı ya da olaylara bakış açımızı, algımızı sembolize eder. Yay burcu ise özünde bilgi odaklı, maceraperest ve heyecanlı bir yapıya sahiptir. Kadim değerler, felsefeler ve üst bilgi bir Yay klasiğidir. Dolayısıyla bu dönemde entelektüel ve araştırmacı taraflarımız, felsefi bakış açılarımız önem kazanıyor. Kısacası bilinçli yönelimler öğrenme, öğretme ve keşfetme üzerine yoğunlaşırken, zihnen büyüyüp gelişmeye açığız. Merkür Yay’da hareket ederken yeni bir dil öğrenmek, yurtdışı seyahatlerine çıkmak ve eğitsel bir faaliyetin içinde olmak çok desteklidir. Değerlendirmenizi öneririm. MERKÜR YAY TRANSİTİ VE BURÇLAR: Koç ve Yükselen Koç: Uluslararası ve eğitsel mevzular önem kazanıyor. Boğa ve Yükselen Boğa: Maddi konularda haberleşme trafiğiniz artabilir. İkizler ve Yükselen İkizler: Ortaklı ilişkiler, anlaşmalar ve hukuki bir tema vurgulanabilir. Yengeç ve Yükselen Yengeç: İş ve kariyer hayatınız bağlamında iletişim trafiği hızlı… Aslan ve Yükselen Aslan: Aşk hayatınızda kontaklar ve bağlantılar çok… Başak ve Yükselen Başak: Ailevi bir mevzunun üzerinde çokça düşünebilirsiniz. Terazi ve Yükselen Terazi: İletişim ve haberleşme ağınız hareketli… Seyahatler gelişebilir. Akrep ve Yükselen Akrep: Maddi unsurlar önem kazanıyor. Anlaşmalar veya sözleşmeler var. Yay ve Yükselen Yay: Kendinizi çok iyi ifade ettiğiniz bir süreç; fakat üslupta abartılara dikkat... Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bilinç ve bilinçaltı koordineli olacak. Yalnız kalıp bolca düşüneceksiniz. Kova ve Yükselen Kova: Arkadaş sohbetleri, geziler ve sosyalleşme trafiğiniz artıyor. Balık ve Yükselen Balık: Kadersel ve önemli imzalar atma yolunda olabilirsiniz. Mutlu günler dilerim.
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2022 - Çarşamba

Merkür Yay Burcu’nda: KEŞİF ODAKLI ZİHİN…

17 Kasım-7 Aralık 2022 tarihleri arasında iletişim gezegeni Merkür, Yay Burcu’nda… Böylece transit süresince Yay burcunun ana arketipleri Merkür üzerinden yansıma yapmaya başlıyor. Astroloji’de Merkür düşünsel mevzularla bağlantılıdır. Başka bir açıdan aklımızı nasıl kullandığımızı ya da olaylara bakış açımızı, algımızı sembolize eder. Yay burcu ise özünde bilgi odaklı, maceraperest ve heyecanlı bir yapıya sahiptir. Kadim değerler, felsefeler ve üst bilgi bir Yay klasiğidir. Dolayısıyla bu dönemde entelektüel ve araştırmacı taraflarımız, felsefi bakış açılarımız önem kazanıyor. Kısacası bilinçli yönelimler öğrenme, öğretme ve keşfetme üzerine yoğunlaşırken, zihnen büyüyüp gelişmeye açığız. Merkür Yay’da hareket ederken yeni bir dil öğrenmek, yurtdışı seyahatlerine çıkmak ve eğitsel bir faaliyetin içinde olmak çok desteklidir. Değerlendirmenizi öneririm.

MERKÜR YAY TRANSİTİ VE BURÇLAR:

Koç ve Yükselen Koç: Uluslararası ve eğitsel mevzular önem kazanıyor.

Boğa ve Yükselen Boğa: Maddi konularda haberleşme trafiğiniz artabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Ortaklı ilişkiler, anlaşmalar ve hukuki bir tema vurgulanabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İş ve kariyer hayatınız bağlamında iletişim trafiği hızlı…

Aslan ve Yükselen Aslan: Aşk hayatınızda kontaklar ve bağlantılar çok…

Başak ve Yükselen Başak: Ailevi bir mevzunun üzerinde çokça düşünebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: İletişim ve haberleşme ağınız hareketli… Seyahatler gelişebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Maddi unsurlar önem kazanıyor. Anlaşmalar veya sözleşmeler var.

Yay ve Yükselen Yay: Kendinizi çok iyi ifade ettiğiniz bir süreç; fakat üslupta abartılara dikkat...

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bilinç ve bilinçaltı koordineli olacak. Yalnız kalıp bolca düşüneceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Arkadaş sohbetleri, geziler ve sosyalleşme trafiğiniz artıyor.

Balık ve Yükselen Balık: Kadersel ve önemli imzalar atma yolunda olabilirsiniz.

Mutlu günler dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.