Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Başak’ta Kaotik Bir Yeniay…

15 Eylül 2023’te Başak burcunun yirmi birinci derecesinde, Neptün’le karşıt açı yapan bir yeniay yaşayacağız. Yeniay’ın etkileri birkaç gün önceden başlayıp, ay sonuna kadar devam edecek. Yeniay dönemleri başlangıç yapmak, yeni tohumlar atmak veya girişimler açısından değerli zamanlardır. Fakat bu yeniay enerjisinde Neptün’ün devrede oluşu yenilikler bağlamında pek de destekli olamayabilir. Zira işin içinde Neptün varsa yön kayıpları, dağılmalar, çözülmeler ve hayal kırıklıkları ortaya çıkar. Dolayısıyla Eylül’ün ortaları itibariyle kaotik bir atmosferin içine gireceğiz. Başak burcu astroloji’de sağlık ve şifa ile bağlantılı bir burç… Bu bakımdan en temelde sağlık koşullarımızın özen istediği zamanlardayız. Neptün’yen tesirler hem fiziki hem de ruhi sağlığımızı ihmal etme potansiyelimizin fazla olacağını anlatıyor. Aman dikkat!.. Özellikle her türden bulaşıcı hastalıklar ve enfekte etkiler bazında daha dikkatli olunmalıdır. Neptün, sularla bağlantı kurduğumuz bir gösterge… Yani sulardan bulaşabilecek mikroplara karşı özenli olmak gerekiyor. Genel olarak daha çok sindirim sistemi özellikle bağırsaklar hassaslaşabilir. Küresel ve bölgesel ölçekte hem sindirime hem de diğer mikrobik hastalıklara bağlı olarak salgınların gelişme ihtimali yüksek gibi duruyor. Su demişken, suyun her tür zararını düşünmek durumundayız. Neptün’yen yeniay, sulardan gelebilecek zararlara çokça vurgu yapıyor. Küresel ölçekte sel, taşkın, heyelan, tsunami, deniz-göl sahalarındaki fay hareketi gibi olgular sıkça haber olarak gündemimize düşebilir. Olaya daha geniş bir açıdan bakarsak suyolları, boğazlar, kanallar, geçitler veya yeryüzündeki önemli suyolları yeniay fazında çokça vurgulanabilir. Olası gemi, tekne kazalarına karşı denizcilik sektöründe çalışanlar, balıkçılar ya da suyla ulaşım sağlayacak kişiler daha dikkatli olmalıdır. Ayrıca kimyasallar, özellikle petrol ve doğalgazla alakalı mevzular yine bu yeniay’ın en çok konuşulanları arasında olabilir. Olumlu manada yeniay döneminde ruhani frekans, soyut algı, manevi akış ve ilahi yönler artar. Sezgilerimizi daha fazla ön plana çıkarttığımız bir dönem… Hayaller ve gerçekler iç içe geçerken, ilham isteyen meselelerde başarı yakalama şansımız yüksek… Yeniay’ın etkilerini en fazla hisseden burçlar Başak, Balık, İkizler ve Yay burçları... Bilhassa bu burçların son haftasında doğanlar daha yüksek etki alacaklar. Mutlu günler dilerim.
Ekleme Tarihi: 14 Eylül 2023 - Perşembe

Başak’ta Kaotik Bir Yeniay…

15 Eylül 2023’te Başak burcunun yirmi birinci derecesinde, Neptün’le karşıt açı yapan bir yeniay yaşayacağız. Yeniay’ın etkileri birkaç gün önceden başlayıp, ay sonuna kadar devam edecek. Yeniay dönemleri başlangıç yapmak, yeni tohumlar atmak veya girişimler açısından değerli zamanlardır. Fakat bu yeniay enerjisinde Neptün’ün devrede oluşu yenilikler bağlamında pek de destekli olamayabilir. Zira işin içinde Neptün varsa yön kayıpları, dağılmalar, çözülmeler ve hayal kırıklıkları ortaya çıkar. Dolayısıyla Eylül’ün ortaları itibariyle kaotik bir atmosferin içine gireceğiz.

Başak burcu astroloji’de sağlık ve şifa ile bağlantılı bir burç… Bu bakımdan en temelde sağlık koşullarımızın özen istediği zamanlardayız. Neptün’yen tesirler hem fiziki hem de ruhi sağlığımızı ihmal etme potansiyelimizin fazla olacağını anlatıyor. Aman dikkat!.. Özellikle her türden bulaşıcı hastalıklar ve enfekte etkiler bazında daha dikkatli olunmalıdır. Neptün, sularla bağlantı kurduğumuz bir gösterge… Yani sulardan bulaşabilecek mikroplara karşı özenli olmak gerekiyor. Genel olarak daha çok sindirim sistemi özellikle bağırsaklar hassaslaşabilir. Küresel ve bölgesel ölçekte hem sindirime hem de diğer mikrobik hastalıklara bağlı olarak salgınların gelişme ihtimali yüksek gibi duruyor.

Su demişken, suyun her tür zararını düşünmek durumundayız. Neptün’yen yeniay, sulardan gelebilecek zararlara çokça vurgu yapıyor. Küresel ölçekte sel, taşkın, heyelan, tsunami, deniz-göl sahalarındaki fay hareketi gibi olgular sıkça haber olarak gündemimize düşebilir. Olaya daha geniş bir açıdan bakarsak suyolları, boğazlar, kanallar, geçitler veya yeryüzündeki önemli suyolları yeniay fazında çokça vurgulanabilir. Olası gemi, tekne kazalarına karşı denizcilik sektöründe çalışanlar, balıkçılar ya da suyla ulaşım sağlayacak kişiler daha dikkatli olmalıdır. Ayrıca kimyasallar, özellikle petrol ve doğalgazla alakalı mevzular yine bu yeniay’ın en çok konuşulanları arasında olabilir.

Olumlu manada yeniay döneminde ruhani frekans, soyut algı, manevi akış ve ilahi yönler artar. Sezgilerimizi daha fazla ön plana çıkarttığımız bir dönem… Hayaller ve gerçekler iç içe geçerken, ilham isteyen meselelerde başarı yakalama şansımız yüksek…

Yeniay’ın etkilerini en fazla hisseden burçlar Başak, Balık, İkizler ve Yay burçları... Bilhassa bu burçların son haftasında doğanlar daha yüksek etki alacaklar.

Mutlu günler dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.