Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Merkür, Terazi Burcu’nda

“En kötü karar bile kararsız kalmaktan daha iyidir.” (A.Çehov) 26 Ağustos ile 23 Eylül 2022 tarihleri arasında düşüncelerimizden sorumlu olan Merkür, Terazi Burcu’nda… Hatta 9 Eylül ile 4 Ekim 2022 tarihleri arasında retrosunun bir bölümünü de bu burçta gerçekleştirecek. Merkür Terazi burcundayken düşünce gücümüz adilane olmaya yönelecek fakat bunu yapmaya çalışırken de çok büyük kararsızlıklar yaşayacağız. Olumlu manada bilgi alışverişi artacaktır. Kontakta olduğumuz insanlarla ortaklıklar kurmak kolaylaşacaktır. “Önce sen!” dediğimiz zamanlara giriyoruz. Bu bakımdan kibar ve zarif bir üslup içine gireceğiz. Sanatsal yeteneklerimizi açığa çıkartmakta zorlanmayacağız. İkili ilişkiler ve evlilik temelli mevzularda sohbetlerimiz çoğalabilir. Danışmanlıklar almak fikir dünyamızdaki kararsızlıkları ortadan kaldırmamıza yardımcı olacaktır. Zira Terazi burcu astroloji sembolizmasında danışmanlıklarla çok bağlantılıdır. MERKÜR TERAZİ TRANSİTİ BURÇLARA NASIL ETKİLER YAPIYOR? KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Yeni bir ortaklık kurma vakti gelmiş olabilir. Geçmişte kalmış aşk defterleri yeniden açılıyor. BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: İş ve kariyer hayatınızda yeni anlaşmalar veya sözleşmeler söz konusu olabilir. Sağlık bazlı danışmanlıklarınız artıyor. İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yaratıcı yönlerinizi açığa çıkartacağınız yeni bir hobi edinme vakti… Geçmişte kalmış aşklar yeniden gündeme gelebilir. YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ailevi temalarda dengeye gelmek biraz zorlaşabilir. Ev almak, satmak ya da taşınmak bağlamında etkiler gelişebilir. ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Ortaklı konularda iletişim trafiğiniz hareketli… Fikirsel girdaplarınız artabilir. Hukuki danışmanlıklar alabilirsiniz. BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Maddi konularda bütçe dengenizi sağlamakta bir parça zorlanabilirsiniz. Keyif ve konfor odaklı harcamalarınız var. TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Kendinizi iyi ifade ettiğiniz bir dönem… Evlilik gibi konular önem kazanabilir. Bir sözleşme ya da akit gündemde… AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Eskide kalmış konu,kişi ve olaylar öne çıkıyor. Bilinçaltınızı dengelemek bakımından uygun bir dönem… YAY VE YÜKSELEN YAY: Arkadaş sohbetleriniz hareketleniyor. Sosyal camianız üzerinden yeni bağlantılar gelişebilir. OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Yeni bir iş kapısı ya da anlaşma-sözleşme durumu beklenebilir. Bazılarınız için evlenme zamanı… KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Hukuki bir mevzu öne çıkabilir. Yeni bir eğitime başlamak açısından uygun bir dönem… BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Maddi unsurlarda yeni gelişmeler olası… Geçmişte kalmış bazı konularla mücadele etmeye hazır olmalısınız. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 24 Ağustos 2022 - Çarşamba

Merkür, Terazi Burcu’nda

“En kötü karar bile kararsız kalmaktan daha iyidir.” (A.Çehov)

26 Ağustos ile 23 Eylül 2022 tarihleri arasında düşüncelerimizden sorumlu olan Merkür, Terazi Burcu’nda… Hatta 9 Eylül ile 4 Ekim 2022 tarihleri arasında retrosunun bir bölümünü de bu burçta gerçekleştirecek. Merkür Terazi burcundayken düşünce gücümüz adilane olmaya yönelecek fakat bunu yapmaya çalışırken de çok büyük kararsızlıklar yaşayacağız. Olumlu manada bilgi alışverişi artacaktır. Kontakta olduğumuz insanlarla ortaklıklar kurmak kolaylaşacaktır. “Önce sen!” dediğimiz zamanlara giriyoruz. Bu bakımdan kibar ve zarif bir üslup içine gireceğiz. Sanatsal yeteneklerimizi açığa çıkartmakta zorlanmayacağız. İkili ilişkiler ve evlilik temelli mevzularda sohbetlerimiz çoğalabilir. Danışmanlıklar almak fikir dünyamızdaki kararsızlıkları ortadan kaldırmamıza yardımcı olacaktır. Zira Terazi burcu astroloji sembolizmasında danışmanlıklarla çok bağlantılıdır.

MERKÜR TERAZİ TRANSİTİ BURÇLARA NASIL ETKİLER YAPIYOR?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Yeni bir ortaklık kurma vakti gelmiş olabilir. Geçmişte kalmış aşk defterleri yeniden açılıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: İş ve kariyer hayatınızda yeni anlaşmalar veya sözleşmeler söz konusu olabilir. Sağlık bazlı danışmanlıklarınız artıyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yaratıcı yönlerinizi açığa çıkartacağınız yeni bir hobi edinme vakti… Geçmişte kalmış aşklar yeniden gündeme gelebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ailevi temalarda dengeye gelmek biraz zorlaşabilir. Ev almak, satmak ya da taşınmak bağlamında etkiler gelişebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Ortaklı konularda iletişim trafiğiniz hareketli… Fikirsel girdaplarınız artabilir. Hukuki danışmanlıklar alabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Maddi konularda bütçe dengenizi sağlamakta bir parça zorlanabilirsiniz. Keyif ve konfor odaklı harcamalarınız var.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Kendinizi iyi ifade ettiğiniz bir dönem… Evlilik gibi konular önem kazanabilir. Bir sözleşme ya da akit gündemde…

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Eskide kalmış konu,kişi ve olaylar öne çıkıyor. Bilinçaltınızı dengelemek bakımından uygun bir dönem…

YAY VE YÜKSELEN YAY: Arkadaş sohbetleriniz hareketleniyor. Sosyal camianız üzerinden yeni bağlantılar gelişebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Yeni bir iş kapısı ya da anlaşma-sözleşme durumu beklenebilir. Bazılarınız için evlenme zamanı…

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Hukuki bir mevzu öne çıkabilir. Yeni bir eğitime başlamak açısından uygun bir dönem…

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Maddi unsurlarda yeni gelişmeler olası… Geçmişte kalmış bazı konularla mücadele etmeye hazır olmalısınız.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
dmt_niz
(24.08.2022 11:30 - #171)
Teşekkürler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.