Ahmet Koç
Köşe Yazarı
Ahmet Koç
 

Ankara’da Yozgat heyecanı

Sivil toplum kuruluşlarının birinci amacı üyelerine ve bağrından çıktıkları yöre ile içinde bulundukları yere faydalı olabilmektir. Yozgatlı Dernekler Federasyonu, bu çerçevede, Başkent Ankara’da en fazla etkinlik düzenleyen, üye ya da kardeş kuruluşların davetlerine icabet eden, etkinliklerine katılım sağlayan, yerine göre de destek veren bir oluşumdur. Yeniden başlıyoruz Virüs salgını yüzünden aksayan bazı program ve organizasyonlarımızı yeniden hayata geçiriyoruz. Artık gelenekselleşen Yozgat Tanıtım Günlerimiz yeniden başlıyor. Ekim ayı sonunda Başkent Millet Bahçesi'nde başlayacak Yozgat Tanıtım Günleri’nin hazırlıkları tamamlandı sayılır. Önemli bir toplantı Konuyla ilgili olarak Yozgatlı Dernekler Federasyonu binamızda Federasyon Yönetim Kurulu ve dernek başkanlarımız ile geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı. Hazırlık çalışmaları ve sürece dair bilgilendirmede bulundum. Kendilerine, “Tanıtım günlerinin istediğimiz gibi geçmesi için bütün dernek yönetimlerinin özverili gayretlerine ihtiyaç duyduğumuzu” özellikle vurguladım. Toplantıya katılan Federasyon Yönetim Kurulu üyelerimize ve dernek başkanlarımıza teşekkür ettim. Ayrıca, Yozgat'ta da Valimiz Ziya Polat, Belediye Başkanımız Celal Köse ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile de kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yaptık.  Tanıtıma devam… Daha önce her fırsatta belirttiğim gibi Yozgat’ımızın her yönüyle tanıtımını Türkiye’de, Ankara’da İstanbul’da ve bütün illerde hatta yurt dışında yapmayı sürdüreceğiz. Teşekkür ve davet Bu hedefimizi gerçekleştirirken desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Bey başta olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, Vali ve Belediye Başkanımız ile üniversite, iş, bürokrasi ve sivil toplum dünyamızın saygıdeğer mensuplarına Yozgatlı Dernekler Federasyonu ve tüm hemşehrilerim adına yürekten teşekkür ediyorum. Gerek Başkent Ankara’da yaşayan gerekse başka il ve ülkelerde yaşayan hemşehrilerimiz ile güzel ülkemizin güzel insanlarını 27 Ekim’de başlayacak olan Yozgat Tanıtım Günlerinde misafirimiz olmaya davet ediyorum.
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2022 - Çarşamba

Ankara’da Yozgat heyecanı

Sivil toplum kuruluşlarının birinci amacı üyelerine ve bağrından çıktıkları yöre ile içinde bulundukları yere faydalı olabilmektir.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, bu çerçevede, Başkent Ankara’da en fazla etkinlik düzenleyen, üye ya da kardeş kuruluşların davetlerine icabet eden, etkinliklerine katılım sağlayan, yerine göre de destek veren bir oluşumdur.

Yeniden başlıyoruz

Virüs salgını yüzünden aksayan bazı program ve organizasyonlarımızı yeniden hayata geçiriyoruz.

Artık gelenekselleşen Yozgat Tanıtım Günlerimiz yeniden başlıyor.

Ekim ayı sonunda Başkent Millet Bahçesi'nde başlayacak Yozgat Tanıtım Günleri’nin hazırlıkları tamamlandı sayılır.

Önemli bir toplantı

Konuyla ilgili olarak Yozgatlı Dernekler Federasyonu binamızda Federasyon Yönetim Kurulu ve dernek başkanlarımız ile geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı.

Hazırlık çalışmaları ve sürece dair bilgilendirmede bulundum.

Kendilerine, “Tanıtım günlerinin istediğimiz gibi geçmesi için bütün dernek yönetimlerinin özverili gayretlerine ihtiyaç duyduğumuzu” özellikle vurguladım.

Toplantıya katılan Federasyon Yönetim Kurulu üyelerimize ve dernek başkanlarımıza teşekkür ettim.

Ayrıca, Yozgat'ta da Valimiz Ziya Polat, Belediye Başkanımız Celal Köse ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile de kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yaptık. 

Tanıtıma devam…

Daha önce her fırsatta belirttiğim gibi Yozgat’ımızın her yönüyle tanıtımını Türkiye’de, Ankara’da İstanbul’da ve bütün illerde hatta yurt dışında yapmayı sürdüreceğiz.

Teşekkür ve davet

Bu hedefimizi gerçekleştirirken desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Bey başta olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, Vali ve Belediye Başkanımız ile üniversite, iş, bürokrasi ve sivil toplum dünyamızın saygıdeğer mensuplarına Yozgatlı Dernekler Federasyonu ve tüm hemşehrilerim adına yürekten teşekkür ediyorum.

Gerek Başkent Ankara’da yaşayan gerekse başka il ve ülkelerde yaşayan hemşehrilerimiz ile güzel ülkemizin güzel insanlarını 27 Ekim’de başlayacak olan Yozgat Tanıtım Günlerinde misafirimiz olmaya davet ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.