Ahmet Koç
Köşe Yazarı
Ahmet Koç
 

Neler yapıldı?

[simple-author-box] -3- Geçen yılın 2 Aralık tarihinden bu yılın 3 Şubat’ına kadarki sürede 9 bölüm halinde bu köşede yayımlanan yazılarımda ayrıntılı biçimde anlattığım gibi; Yozgatlı Dernekler Federasyonu olarak Tanıtım Günleri ve diğer etkinlikler, programlar, faaliyetlerle çok önemli ve etkili işler yaptık. Arzu edenler o yazıları gözden geçirerek neler yaptığımızı ayrıntılı biçimde görebilir. Düzenlediğimiz etkinliklere Yozgat’taki tüm ilçe ve belde belediye başkanları, tüm kaymakamlıklar, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Yozgat’ta ve diğer illerde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları temsilcileri, özel sektör kuruluşları ve ilimizdeki tüm diğer taraflar iştirak etmiş, aktif katkı sunmuşlardır. Türkiye’nin farklı illeri ile dünyanın değişik ülkelerinde örgütlenmiş olan Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, Bursa Yozgatlılar Federasyonu, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu, Avusturya Yozgatlılar Federasyonu, Hollanda Yozgatlılar Federasyonu, Almanya Yozgatlılar Federasyonu, Fransa Yozgatlılar Federasyonu ve Belçika Yozgatlılar Derneği gibi Yozgatlı sivil toplum örgütleri de tanıtım faaliyetine etkin katkı ve katılım sağlamışlardır. Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Yozgatlı is adamları ve bürokratlar da programlar süresince etkin bir katılım ve destek sağlayarak tanıtım günlerinin hedeflenen sonuçları vermesini sağlamışlardır. Yozgat Tanıtım Günleri Etkinlikleri yaklaşık 150 bin kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Bu süre zarfında tam bir mobilizasyon sağlanmış ve Yozgat yöresine ait maddi ve manevi tüm kültür değerlerinin tanıtılmasına yönelik faaliyetler düzenlenmiştir. Yukarıda da belirttiğim gibi, önceki yazılarımda tüm ayrıntılar bulunabilir. (DEVAM EDECEK)
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2021 - Çarşamba

Neler yapıldı?

[simple-author-box]

-3-

Geçen yılın 2 Aralık tarihinden bu yılın 3 Şubat’ına kadarki sürede 9 bölüm halinde bu köşede yayımlanan yazılarımda ayrıntılı biçimde anlattığım gibi; Yozgatlı Dernekler Federasyonu olarak Tanıtım Günleri ve diğer etkinlikler, programlar, faaliyetlerle çok önemli ve etkili işler yaptık.

Arzu edenler o yazıları gözden geçirerek neler yaptığımızı ayrıntılı biçimde görebilir.

Düzenlediğimiz etkinliklere Yozgat’taki tüm ilçe ve belde belediye başkanları, tüm kaymakamlıklar, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile Yozgat’ta ve diğer illerde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları temsilcileri, özel sektör kuruluşları ve ilimizdeki tüm diğer taraflar iştirak etmiş, aktif katkı sunmuşlardır.

Türkiye’nin farklı illeri ile dünyanın değişik ülkelerinde örgütlenmiş olan Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, Bursa Yozgatlılar Federasyonu, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu, Avusturya Yozgatlılar Federasyonu, Hollanda Yozgatlılar Federasyonu, Almanya Yozgatlılar Federasyonu, Fransa Yozgatlılar Federasyonu ve Belçika Yozgatlılar Derneği gibi Yozgatlı sivil toplum örgütleri de tanıtım faaliyetine etkin katkı ve katılım sağlamışlardır.

Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Yozgatlı is adamları ve bürokratlar da programlar süresince etkin bir katılım ve destek sağlayarak tanıtım günlerinin hedeflenen sonuçları vermesini sağlamışlardır.

Yozgat Tanıtım Günleri Etkinlikleri yaklaşık 150 bin kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Bu süre zarfında tam bir mobilizasyon sağlanmış ve Yozgat yöresine ait maddi ve manevi tüm kültür değerlerinin tanıtılmasına yönelik faaliyetler düzenlenmiştir. Yukarıda da belirttiğim gibi, önceki yazılarımda tüm ayrıntılar bulunabilir.

(DEVAM EDECEK)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.