Ahmet Koç
Köşe Yazarı
Ahmet Koç
 

Kalkınmaya katkı

[simple-author-box] -6- Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu gerçekten de çok kaliteli, geniş katılımlı proje ve faaliyetlere ya öncülük etmekte ya da içinde bulunmaktadır. Bazılarını hatırlatmak gerekirse: Gazi Üniversitesi, Keçiören ve Mamak Belediyeleri ile müştereken her yıl Nida Tüfekçi Anma Programları düzenlenmektedir. Yine her yıl Öğretmeler Günü kutlaması yapılmaktadır. Bozok Üniversitemize katkı sağlamak amacıyla Ankara ve Yozgatlı siyasilerimiz, iş insanlarımız ve bürokratlarımız ile Akademisyenlerimizden oluşan yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı toplantı düzenlenmiştir. Yine Ankara’da Kurulu Üniversitelerimizde görev yapan Akademisyenler, Yozgatlı siyasilerimiz ile eski TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek Başkanlığında Üniversitemizin güçlendirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirilmiştir. Yozgat ve İlçelerine 3 günlük gezi programı yapılarak Yozgat’ımızın tarihi, kültürel yerleri gezilmiş, şehrin turizm haritası çıkarılmıştır. TÜRSAB’a bağlı turlarla gezi programları düzenli olarak yapılmaktadır. Ankara’da faaliyet gösteren iş insanlarımız ve resmi kurumlarda görev yapan bürokratlarımızla her yıl mutat toplantılar yapılarak Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleme Fonlarından yararlanmak ve Yozgat’a yatırımların yapılması için Yozgat Kırsal Kalkınma Koordinatörlüğü ile toplantılar yapılmaktadır. Ankara Dernekler İl Müdürlüğü ile müştereken Dernekler Yönetmeliğinin Uygulanması konusunda her yıl düzenli olarak bilgilendirme toplantıları yapılmaktadır. (Devam edecek) *** TEKNOFEST’e Yozgat desteği Ankara, Başkentimiz, gözbebeğimiz bir dünya şehri. Güçlü sanayisi, 12 OSB’ye ev sahipliği yapması, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında Ankara Sanayi Odası üyesi 39 sanayi kuruluşunun bulunması, dünya çapında üniversiteleri, Cumhuriyet eserleri, tarihi yerleri, kaleleri, köprüleri, köşkleri, eşsiz müzeleri, camileri, türbeleri, arkeolojik değerleri, hanları, hamamları, anıtları, çarşıları ile sanayi, eğitim, sağlık ve turizm şehri olan Ankara, TEKNOFEST’e ev sahipliği yapmaya en uygun kenttir. ANKHABER’in başlattığı kampanyayı destekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 13 Ocak 2021 - Çarşamba

Kalkınmaya katkı

[simple-author-box]

-6-

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu gerçekten de çok kaliteli, geniş katılımlı proje ve faaliyetlere ya öncülük etmekte ya da içinde bulunmaktadır.

Bazılarını hatırlatmak gerekirse:

Gazi Üniversitesi, Keçiören ve Mamak Belediyeleri ile müştereken her yıl Nida Tüfekçi Anma Programları düzenlenmektedir.

Yine her yıl Öğretmeler Günü kutlaması yapılmaktadır.

Bozok Üniversitemize katkı sağlamak amacıyla Ankara ve Yozgatlı siyasilerimiz, iş insanlarımız ve bürokratlarımız ile Akademisyenlerimizden oluşan yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı toplantı düzenlenmiştir.

Yine Ankara’da Kurulu Üniversitelerimizde görev yapan Akademisyenler, Yozgatlı siyasilerimiz ile eski TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek Başkanlığında Üniversitemizin güçlendirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirilmiştir.

Yozgat ve İlçelerine 3 günlük gezi programı yapılarak Yozgat’ımızın tarihi, kültürel yerleri gezilmiş, şehrin turizm haritası çıkarılmıştır. TÜRSAB’a bağlı turlarla gezi programları düzenli olarak yapılmaktadır.

Ankara’da faaliyet gösteren iş insanlarımız ve resmi kurumlarda görev yapan bürokratlarımızla her yıl mutat toplantılar yapılarak Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleme Fonlarından yararlanmak ve Yozgat’a yatırımların yapılması için Yozgat Kırsal Kalkınma Koordinatörlüğü ile toplantılar yapılmaktadır.

Ankara Dernekler İl Müdürlüğü ile müştereken Dernekler Yönetmeliğinin Uygulanması konusunda her yıl düzenli olarak bilgilendirme toplantıları yapılmaktadır.

(Devam edecek)

***

TEKNOFEST’e Yozgat desteği

Ankara, Başkentimiz, gözbebeğimiz bir dünya şehri. Güçlü sanayisi, 12 OSB’ye ev sahipliği yapması, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında Ankara Sanayi Odası üyesi 39 sanayi kuruluşunun bulunması, dünya çapında üniversiteleri, Cumhuriyet eserleri, tarihi yerleri, kaleleri, köprüleri, köşkleri, eşsiz müzeleri, camileri, türbeleri, arkeolojik değerleri, hanları, hamamları, anıtları, çarşıları ile sanayi, eğitim, sağlık ve turizm şehri olan Ankara, TEKNOFEST’e ev sahipliği yapmaya en uygun kenttir. ANKHABER’in başlattığı kampanyayı destekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.