Ahmet Koç
Köşe Yazarı
Ahmet Koç
 

Geniş katılımlı etkinlikler

[simple-author-box] -3- Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun etkinlikleri öylesine geniş katılımlı oluyor ki, önceki yazıda belerttiğim hususlar da dahil tüm bu faaliyetlerle her ay 10-15 bin arası hemşerimizle bir araya geliyoruz, görüşüyoruz, dertleşiyoruz. Bu toplantıların bizler için son derece faydalı olduğunu bizzat müşahede ediyor ve hissediyoruz. Bu birlik ve beraberlik resmi nedeniyle özgüvenimiz her geçen gün daha da artırıyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik tablosundan çok iyi neticeler çıkacağız. Buna inancımız tamdır. Mamak Belediyesi tarafından ‘Sivil Toplum Merkezi’ adı altında Federasyonumuza tahsis edilen 60 metrekare Yönetim Odası, 250 kişilik konferans salonu, 50 kişilik köy odası bulunan binamızda, hem Federasyonumuz hem Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen konferans, seminer, panel, kültürel ve bilinçlendirme toplantıları yapılmaktadır. Bu arada, Keçiören Belediyesi tarafından Ufuktepe Mahallesinde yaptırılan Parka, “Yozgatlı Kınalı Hasan Parkı” adı verilmiş ve aynı parkın içerisine 160 metrekare kapalı kullanım alanlı olan bina yapılarak tahsis edilmiştir.  Binaya Federasyonumuzca “Kınalı Hasan Yozgatevi” adı verilmiştir. Bu binamız Keçiören’de faaliyet gösteren derneklerimize tahsis edilmiştir. Burası da sosyal, kültürel, faaliyetler için ortaklaşa kullandığı bir merkez durumundadır. Federasyon olarak çok etkili faaliyetlerimiz oldu ve de oluyor. 2011- 2012 yıllarında iki kez gerçekleştirilen beş günlük tanıtım organizasyonu ile Yozgat’ın Ankara’da ve tüm Türkiye’de tanıtımının yapılması için olağanüstü fırsat ve imkân elde edilmiştir. Tanıtım günleri süresince yerel ve ulusal basının konuya ilgisinin çekilmesi ve etkin bir bilgilendirmenin sağlanması için gerekli tüm çalışmalar yapılmış ve bunun neticesi olarak etkinliklerimiz süresince tüm yerel ve ulusal basında Yozgat Tanıtım Günleri ve Yozgat’la ilgili birçok haber çıkması sağlanmış böylece etkinlik amacına ulaştırılmıştır. (Devam edecek)
Ekleme Tarihi: 23 Aralık 2020 - Çarşamba

Geniş katılımlı etkinlikler

[simple-author-box]

-3-

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun etkinlikleri öylesine geniş katılımlı oluyor ki, önceki yazıda belerttiğim hususlar da dahil tüm bu faaliyetlerle her ay 10-15 bin arası hemşerimizle bir araya geliyoruz, görüşüyoruz, dertleşiyoruz. Bu toplantıların bizler için son derece faydalı olduğunu bizzat müşahede ediyor ve hissediyoruz. Bu birlik ve beraberlik resmi nedeniyle özgüvenimiz her geçen gün daha da artırıyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik tablosundan çok iyi neticeler çıkacağız. Buna inancımız tamdır.

Mamak Belediyesi tarafından ‘Sivil Toplum Merkezi’ adı altında Federasyonumuza tahsis edilen 60 metrekare Yönetim Odası, 250 kişilik konferans salonu, 50 kişilik köy odası bulunan binamızda, hem Federasyonumuz hem Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen konferans, seminer, panel, kültürel ve bilinçlendirme toplantıları yapılmaktadır.

Bu arada, Keçiören Belediyesi tarafından Ufuktepe Mahallesinde yaptırılan Parka, “Yozgatlı Kınalı Hasan Parkı” adı verilmiş ve aynı parkın içerisine 160 metrekare kapalı kullanım alanlı olan bina yapılarak tahsis edilmiştir.  Binaya Federasyonumuzca “Kınalı Hasan Yozgatevi” adı verilmiştir. Bu binamız Keçiören’de faaliyet gösteren derneklerimize tahsis edilmiştir. Burası da sosyal, kültürel, faaliyetler için ortaklaşa kullandığı bir merkez durumundadır.

Federasyon olarak çok etkili faaliyetlerimiz oldu ve de oluyor. 2011- 2012 yıllarında iki kez gerçekleştirilen beş günlük tanıtım organizasyonu ile Yozgat’ın Ankara’da ve tüm Türkiye’de tanıtımının yapılması için olağanüstü fırsat ve imkân elde edilmiştir.

Tanıtım günleri süresince yerel ve ulusal basının konuya ilgisinin çekilmesi ve etkin bir bilgilendirmenin sağlanması için gerekli tüm çalışmalar yapılmış ve bunun neticesi olarak etkinliklerimiz süresince tüm yerel ve ulusal basında Yozgat Tanıtım Günleri ve Yozgat’la ilgili birçok haber çıkması sağlanmış böylece etkinlik amacına ulaştırılmıştır.

(Devam edecek)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.