TÜYAFED, “Güvenlik ve Siber Güvenlik Teknolojileri Çalıştayı” düzenledi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 14:12, Güncelleme: 13.03.2022 - 14:12
 

TÜYAFED, “Güvenlik ve Siber Güvenlik Teknolojileri Çalıştayı” düzenledi

ANKHABER Yazılımcılar Federasyonu (TÜYAFED) ve ISAF Exclusiveişbirliği ile organize edilen Siber güvenlik ağırlıklı konuların ele alındığı “Güvenlik ve Siber Güvenlik Teknolojileri Çalıştayı”, Ankara'da yapıldı. Sektör temsilcilerini bir araya getiren ve siber güvenlik alanındaki konuların ele alındığı çalıştayda dikkat çekici başlıklar yer alıyordu. Beyin fırtınası estirildi Siber Güvenlik ve Uzay Teknolojileri, MetaverseUygulamalarında Siber Güvenlik, Siber Güvenliğin Bileşenleri ve Uygulama Alanları, Sağlık Sektöründe Yeni Tehlike: Siber Riskler ve Dijital dönüşüm ile gelen Sosyal Medyadaki Güvenlik Riskleri konularıyla ilgili soru ve sorunlar ele alınarak beyin fırtınası yapıldı. Siber güvenlik konusunun son zamanlarda çok daha önemli bir hale geldiği, dijitalleşen dünyada beraberinde büyük riskleri de beraberinde getirdiği gibi değerlendirmelerin olduğu çalıştay, katılımcılardan tam not aldı. Çalıştaya katılan kişiler yuvarlak masa etrafında bir araya gelerek konuları tartıştı. Grupların kendi aralarından seçtikleri grup sözcüsünün kürsüde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yapmasıyla devam etti. Rapor haline getirilecek Çalıştay gruplarının doldurduğu formlar ve grup raporlarının yer aldığı bilgiler çalıştay başkanlığına derlenmek üzere teslim edildi. Çalıştay başkanlığı tarafından elde edilen bulgularınderlenerek çalıştay raporu haline getirilip kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

ANKHABER

Yazılımcılar Federasyonu (TÜYAFED) ve ISAF Exclusiveişbirliği ile organize edilen Siber güvenlik ağırlıklı konuların ele alındığı “Güvenlik ve Siber Güvenlik Teknolojileri Çalıştayı”, Ankara'da yapıldı.

Sektör temsilcilerini bir araya getiren ve siber güvenlik alanındaki konuların ele alındığı çalıştayda dikkat çekici başlıklar yer alıyordu.

Beyin fırtınası estirildi

Siber Güvenlik ve Uzay Teknolojileri, MetaverseUygulamalarında Siber Güvenlik, Siber Güvenliğin Bileşenleri ve Uygulama Alanları, Sağlık Sektöründe Yeni Tehlike: Siber Riskler ve Dijital dönüşüm ile gelen Sosyal Medyadaki Güvenlik Riskleri konularıyla ilgili soru ve sorunlar ele alınarak beyin fırtınası yapıldı.

Siber güvenlik konusunun son zamanlarda çok daha önemli bir hale geldiği, dijitalleşen dünyada beraberinde büyük riskleri de beraberinde getirdiği gibi değerlendirmelerin olduğu çalıştay, katılımcılardan tam not aldı.

Çalıştaya katılan kişiler yuvarlak masa etrafında bir araya gelerek konuları tartıştı. Grupların kendi aralarından seçtikleri grup sözcüsünün kürsüde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yapmasıyla devam etti.

Rapor haline getirilecek

Çalıştay gruplarının doldurduğu formlar ve grup raporlarının yer aldığı bilgiler çalıştay başkanlığına derlenmek üzere teslim edildi.

Çalıştay başkanlığı tarafından elde edilen bulgularınderlenerek çalıştay raporu haline getirilip kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.