Türkiye’nin baş belası ‘Çapak’ sorunu

Güncel 15.08.2022 - 09:04, Güncelleme: 15.08.2022 - 09:06
 

Türkiye’nin baş belası ‘Çapak’ sorunu

Türkiye, medeniyetler beşiği olduğu kadar medeniyetler mezarlığı da olan coğrafya üzerinde bulunuyor. Bu coğrafyada ‘çapak’lara yer olmamalı; çapaklar bu ülkede hayat bulmamalı…
GAFLET, DALALET VE… Bu topraklarda gaflet uykusuna yatmak ölüm uykusuna yatmaktan farksızdır! Sıratı müstakim üzre giderken dalalete düşmek, düşmanın ümüğünüze sarılmasına vesile olabilir! Hıyanet ise maazallah… Hıyanet, gaflet ve dalalet ile beslendiği zaman karşısında hiçbir insan, ülke ve gücün tutunamayacağı alçaklıktır. ATATÜRK’ÜN O SÖZÜ… Bu alçaklara ‘çapak’ deniyorsa, Türkiye, hepsinden bolca görmüştür. Yoksa Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.” uyarısında bulunur muydu? MALUMUN İLAMI MI? Cemevlerine saldırı alçaklığını değerlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ben 10 yıldır Ankara’dayım. 10 yılda Ankara’da 1 saatte 3 adrese gidemem. Soruşturma devam ediyor ve biz buradaki çapağı bulacağız.” dedi. Evet, ‘çapak’ bulunmalı. Biz bunları geçmişte Çorum’da, Maraş’ta gördük çünkü. (ANKHABER)
Türkiye, medeniyetler beşiği olduğu kadar medeniyetler mezarlığı da olan coğrafya üzerinde bulunuyor. Bu coğrafyada ‘çapak’lara yer olmamalı; çapaklar bu ülkede hayat bulmamalı…

GAFLET, DALALET VE…

Bu topraklarda gaflet uykusuna yatmak ölüm uykusuna yatmaktan farksızdır! Sıratı müstakim üzre giderken dalalete düşmek, düşmanın ümüğünüze sarılmasına vesile olabilir! Hıyanet ise maazallah… Hıyanet, gaflet ve dalalet ile beslendiği zaman karşısında hiçbir insan, ülke ve gücün tutunamayacağı alçaklıktır.

ATATÜRK’ÜN O SÖZÜ…

Bu alçaklara ‘çapak’ deniyorsa, Türkiye, hepsinden bolca görmüştür. Yoksa Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.” uyarısında bulunur muydu?

MALUMUN İLAMI MI?

Cemevlerine saldırı alçaklığını değerlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ben 10 yıldır Ankara’dayım. 10 yılda Ankara’da 1 saatte 3 adrese gidemem. Soruşturma devam ediyor ve biz buradaki çapağı bulacağız.” dedi. Evet, ‘çapak’ bulunmalı. Biz bunları geçmişte Çorum’da, Maraş’ta gördük çünkü. (ANKHABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.