TÜKD etkinlikleri ve ödül takdimleri

Haber Heybesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2021 - 21:21, Güncelleme: 22.06.2021 - 21:21
 

TÜKD etkinlikleri ve ödül takdimleri

ANKHABER Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) 1949 yılından bu yana Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmayı sürdürüyor. TÜKD Ankara Şubesi de bu çerçevede önemli etkinliklere imza atıyor. Önemli etkinlikler TÜKD Ankara Şubesi Başkanı Handan Çankaya, 2020 ve 2021’de başka önemli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi. Çankaya, “Genel Merkezimiz tarafından yürütülen Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği tarafından verilen ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi’ne Antalya Şubemizle birlikte üye ve bursiyerlerimizle katıldık. Genel Merkezden Şahide Ağaoğlu ve Edirne Şube Başkanı Vildan Yazıcı koordinatörlüğündeki eğitim çok başarılı geçti.” dedi. Ödüller sahibinde “Her yıl 5 Nisan'da gerçekleştirilen ASTOP Vefa Ödül töreni bu yıl pandemi nedeniyle yapılamadığı için bu törende ödül vereceğimiz Sn. Prof Dr. Aysel Gürler’e ödülünü vermek üzere 24 Kasım'da muayenehanesine giderek bu kıymetli ödülü kendisine takdim ettik. Ülkemizin pek çok fakültesinde Dermatoloji Ana Bilim Dalları kuran, binlerce öğrenci yetiştiren, ilerleyen yaşına rağmen her gün yayın takip eden ve düzenli olarak çalışan kıymetli doktorumuza kızlarımıza çok güzel bir rol model olduğu için teşekkürlerimizi sunduk. 4 Aralık'ta TKDF Başkanı Canan Güllü ve Yönetim Kuruluna ASTOP Başkanı Veli Sarıtoprakın da görüntülü katıldığı bir törenle şubemiz olarak ASTOP Üstün Hizmet Başarı ve Beratını verdik. Ülkemizdeki kadın çalışmalarındaki sonsuz gayreti için teşekkürlerimizi sunduk. Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülümüz CSO mimarı Semra Uygur’a verildi.”

ANKHABER

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) 1949 yılından bu yana Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmayı sürdürüyor.

TÜKD Ankara Şubesi de bu çerçevede önemli etkinliklere imza atıyor.

Önemli etkinlikler

TÜKD Ankara Şubesi Başkanı Handan Çankaya, 2020 ve 2021’de başka önemli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çankaya, “Genel Merkezimiz tarafından yürütülen Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği tarafından verilen ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi’ne Antalya Şubemizle birlikte üye ve bursiyerlerimizle katıldık. Genel Merkezden Şahide Ağaoğlu ve Edirne Şube Başkanı Vildan Yazıcı koordinatörlüğündeki eğitim çok başarılı geçti.” dedi.

Ödüller sahibinde

“Her yıl 5 Nisan'da gerçekleştirilen ASTOP Vefa Ödül töreni bu yıl pandemi nedeniyle yapılamadığı için bu törende ödül vereceğimiz Sn. Prof Dr. Aysel Gürler’e ödülünü vermek üzere 24 Kasım'da muayenehanesine giderek bu kıymetli ödülü kendisine takdim ettik. Ülkemizin pek çok fakültesinde Dermatoloji Ana Bilim Dalları kuran, binlerce öğrenci yetiştiren, ilerleyen yaşına rağmen her gün yayın takip eden ve düzenli olarak çalışan kıymetli doktorumuza kızlarımıza çok güzel bir rol model olduğu için teşekkürlerimizi sunduk.

4 Aralık'ta TKDF Başkanı Canan Güllü ve Yönetim Kuruluna ASTOP Başkanı Veli Sarıtoprakın da görüntülü katıldığı bir törenle şubemiz olarak ASTOP Üstün Hizmet Başarı ve Beratını verdik. Ülkemizdeki kadın çalışmalarındaki sonsuz gayreti için teşekkürlerimizi sunduk. Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülümüz CSO mimarı Semra Uygur’a verildi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.